ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαριές οι κατηγορίες για τους χούλιγκανς στην Κρήτη – Τι λέει ο πατέρας του 46χρονου

baries-kathgories-gia-toys-xouligkans-sthn-krhth

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η αθλητική οικογένεια της χώρας τις δικαστικές εξελίξεις στο απίστευτο περιστατικό που έγινε στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ εθνικής στην Κρήτη όπου ένας 46 φίλαθλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από φιλάθλους του Ηροδότου.

Διώξεις, κατηγορίες

Βαρύτατες οι κατηγορίες για τους χούλιγκανς: Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων 22, 27 και 24 ετών, στα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Την ίδια στιγμή αναζητείται ένας 32χρονος που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση κατά του 46χρονου.

Ο φίλαθλος του Εθνικού βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ο πατέρας 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη που τραυματίστηκε σοβαρά ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που μας συνέβη θα πρέπει να κινητοποιήσει τους πάντες και κάποιοι επιτέλους να βάλουν μυαλό. Πρέπει ν’ αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα.

Ο γιος μου ήρθε στην Κρήτη και το Ηράκλειο για να παρακολουθήσει την ομάδα που αγαπάει και να χαρεί το παιχνίδι. Εμείς σαν οικογένεια έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Τόσο εγώ όσο και οι δύο γιοι μου υπήρξαμε αθλητές στην ομάδα ενώ έχουμε και διοικητική σχέση».