ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της ανήλικης μέσα από τη φυλακή

Επιμένει στην αθωότητά της η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό. Η 37χρονη που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, υποστηρίζει ότι δεν είναι ένοχη για όσα την κατηγορούν, ενώ αναγνωρίζει την ευθύνη για το ότι έχασε τον έλεγχο της ανήλικης κόρης της.

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο του ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης στο Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, η 37χρονη κρατείται σε κελί υψίστης ασφαλείας σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει καθόλου από το κελί της.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αδυνατεί να αγοράσει τσιγάρα κι έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν περνάει από το κελί της της δίνει τσιγάρα για να καπνίσει.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει ότι η 37χρονη μητέρα διαβάζει βίους Αγίων στο κελί της και ρωτάει συνεχώς τόσο τους δικηγόρους της όσο και τα μέλη της οικογένειάς της τι κάνουν τα μικρότερα παιδιά της και τι εξελίξεις υπάρχουν σε ό,τι αφορά στην επιμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.