ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βίαζε εμένα και τις αδελφές μου». Συγκλονιστική ομολογία 24χρονης για την δολοφονία 33χρονου στο Μενίδι

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 24χρονη ήταν γνωστή του θύματος, κι έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν, τον τραυμάτισε θανάσιμα, εξαιτίας  προσωπικών διαφορών.

Στην απολογία της η κοπέλα ομολόγησε την πράξη της και άφησε άφωνους τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, με τα όσα εξιστόρησε, σύμφωνα με την Espresso.

«Mε είχε βγάλει στην πορνεία, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες εισπράττοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δυο μου αδελφές, ενώ τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένεια μου» είπε μεταξύ άλλων η 24χρονη στην κατάθεσή της.

Όπως είπε η ίδια, εδώ και δυο χρόνια ζούσε τον εφιάλτη στα χεριά του 33χρονου, ενώ είχε φθάσει στο σημείο να βιάσει τις δυο μικρότερες αδελφές της 20 και 22 χρόνων, με σκοπό να της εκδίδει και αυτές στο μέλλον σε πελάτες.

Η 24χρονη είχε δεσμό με τον σωματώδη άνδρα περίπου δύο χρόνια. Στην αρχή κολακεύτηκε από τον τρόπο που την φλέρταρε και πίστευε ότι είχε βρει τον άντρα της ζωής της. Ωστόσο, η αλήθεια δεν άργησε να φανεί, όταν περίπου 6 μήνες μετά, άρχισε να την υποχρεώνει να κάνουν μαζί χρήση ναρκωτικών, να την ξυλοκοπά και να την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέληση της. 

Η κοπέλα είχε προσπαθήσει να “κόψει” τις σχέσεις της με τον 33χρονο, ο οποίος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ και ο ίδιος ήταν χρήστης, αλλά εκείνος απειλούσε τόσο την ίδια, όσο και την οικογένεια της.

Το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου, ο 33χρονος άνδρας πήγε στο σπίτι της κοπέλας, στο Μενίδι και της χτύπησε την πόρτα. Ο λόγος της επίσκεψης του 33χρονου σωματώδη και ψηλού άνδρα δεν ήταν άλλος από την “επαναφορά” τις 24χρονης στο δρόμο τις πορνείας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της. Ο ίδιος, αφού την ξυλοκόπησε και την απείλησε, της έδωσε ραντεβού «σε 10 λεπτά στην μάντρα του νεκροταφείου», προκειμένου να την μεταφέρει στον υποψήφιο πελάτη.

Η 24χρονη πήγε στο ραντεβού, και με ένα μαχαίρι που είχε πάρει από το σπίτι της, τον χτύπησε δύο φορές στην πλάτη, άλλες δύο θωρακική χώρα και ένα τελευταίο χτύπημα με το μαχαίρι ψηλά στο μηρό, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει αιμόφυρτος στο χώμα, αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.