3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο «καίει» τον ιδιοκτήτη φάρμας που κατηγορείται πως παρενοχλούσε ανήλικες! Τι υποστηρίζει ο ίδιος!

Νέα αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων πήρε η δίκη του ιδιοκτήτη στάβλου με άλογα στην Ημαθία, ο οποίος καταγγέλθηκε από μαθήτριες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ μητέρα θύματος επιμένει πως υπάρχει βίντεο που «καίει» τον ιδιοκτήτη του στάβλου.

«Τα παιδιά προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, γιατί υπάρχει και βίντεο… Η μια έβγαζε την άλλη και φαίνεται ότι τη χαϊδεύει, την αγγίζει κανονικά στο μπούτι και τον μηρό της… Και μάλιστα ρωτάει την άλλη «Πώς σε λένε;». «Τζούλια» του απαντάει και λέει «Τζούλια; Ποια Τζούλια; Η Αλεξανδράτου είσαι;». Το έχει ο εισαγγελέας αυτό το βίντεο», υποστήριξε η μητέρα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 5 έτη είχε συλληφθεί στη Νάουσα με αυτόφωρη διαδικασία, με την κατηγορία ότι θώπευσε τη 13χρονη και μια 15χρονη, ενώ αυτές έκαναν ιππασία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής με το σχολείο τους.

Ο ίδιος  υποστηρίζει ότι είναι αθώος και βλέπει σκοπιμότητες πίσω από τις καταγγελίες.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνουν… Θέλουν να με διώξουν από εδώ; Ας το πουν ξεκάθαρα, «θέλουμε να φύγεις». Δηλαδή πώς θα ανέβει το παιδί; Πώς θα ανέβει μόνο του; Εγώ έρχομαι εδώ να ηρεμήσω, να βγάλω ένα μεροκάματο και να είμαι ήρεμος…», υποστήριξε ο κατηγορούμενος μιλώντας στο STAR.

 

πηγή φωτογραφίας STAR