3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο καταγράφει τη δολοφονία στην Καβάλα! Σέρνει το πτώμα της γυναίκας του από τα μαλλιά!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου που δολοφονήθηκε η Αΐντα από τον σύζυγό της, την Πέμπτη, στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές για ότι έγινε.

Όπως προκύπτει από το βίντεο, περίπου στις 16.30 της Πέμπτης, η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη κάθεται στον υπολογιστή και ο 55χρονος την τραβά στο καμαράκι, όπου ακολουθούν περίπου τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την 43χρονη, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα.