3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο κατέγραψε τον δολοφόνο να πετά σακούλα στα σκουπίδια! Αναζητούν τον τεμαχισμένο νονό του!

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του, στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αργά το βράδυ της Παρασκευής τον 21χρονο να πετά μία σακούλα σε κάδο σκουπιδιών.

Αστυνομικοί συνεχίζουν να ψάχνουν σε κάδους απορριμμάτων το πτώμα του 50χρονου, ενώ κατά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι εντοπίστηκαν αίματα και ίχνη τεμαχισμού.

Όλα άρχισαν το πρωί του Σαββάτου όταν φίλοι του 50χρονου τον αναζήτησαν στο σπίτι του. Το θύμα ζούσε με τον βαφτισιμιό του και τη μητέρα του νεαρού.

Ο 21χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να τους είπε πως έχει σκοτώσει τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών! Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία που άρχισε έρευνες σε κάδους της περιοχής.

Ακολούθησαν έρευνες μέσα στο σπίτι, όπου εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού. Ο βαφτισιμιός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Επιπλέον, όπως μετέδωσε το OPEN, η μητέρα του 21χρονου, φέρεται να είπε χθες σε κατοίκους της περιοχής πως “ο γιος μου έκανε κομμάτια τον νονό του”.