Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από γνωστό μπαρ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Πρωταγωνιστές του άγριου επεισοδίου είναι δύο αδέλφια 23 και 18 ετών χωριό της Μεσαράς και ένας ακόμη φίλος τους, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν το θύμα της υπόθεσης, ο 57χρονος πορτιέρης, δεν επέτρεψε αρχικά την είσοδο στον 23χρονο. «Τώρα θα δεις» φέρεται να του είπε ο νεαρός και αποχώρησε. Λίγο αργότερα φτάνουν στο σημείο και οι τρεις. Καταγράφονται να φορούν μαύρα ρούχα, κουκούλες. Έχουν μαζί τους μαχαίρι και δύο πιστόλια κρότου.
Ακινητοποιούν τον 57χρονο πορτιέρη με τα όπλα. Τον μαχαιρώνουν μάλιστα στην περιοχή του μηρού, πάνω από το γόνατο πυροβολούν δύο φορές στον αέρα με αβολίδωτα και εξαφανίζονται.
Καταγράφεται επίσης ένας άνδρας που βγαίνει έξω ο οποίος κρατάει μία μαγκούρα στο χέρι και με θυμό ανασηκώνει το χέρι του.
Μπαίνουν στο αυτοκίνητο, για αρκετή ώρα οδηγούν ανάποδα στην Ιωνία, τρακάρουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Τελικά στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 23χρονος, ένας από τους τρεις.
Οι άλλοι δύο έχουν καταφέρει να διαφύγουν και αναζητούνται.
πηγή φωτογραφίας & βίντεο cretalive.gr


