3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο με τη σπείρα που σήκωνε χρηματοκιβώτια από εταιρείες!

Το ποσό των 283.000 ευρώ ξάφρισε η σπείρα που χτύπησε το περασμένο καλοκαίρι δύο εταιρείες στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμορία ξεκίνησε τη δράση της τα ξημερώματα της 9ης Ιουνίου. Τότε τα μέλη της συμμορίας χτύπησαν την έδρα συστεγαζόμενων εταιρειών και κατάφεραν να σηκώσουν χρηματοκιβώτιο με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Σε βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η δράση των διαρρηκτών. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες μπουκάρουν στον χώρο της εταιρείας, βρίσκουν το χρηματοκιβώτιο μέσα σε έπιπλο και πιάνουν αμέσως δουλειά. Αφού διαλύουν το έπιπλο, ξηλώνουν το χρηματοκιβώτιο, το σηκώνουν και γίνονται καπνός μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου, μπούκαραν σε εταιρεία catering, στην περιοχή της Καλαμαριάς, και σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με το ποσό των 253.000 ευρώ!

Οι δράστες για τη μετάβασή τους και την απομάκρυνσή τους από τους τόπους διάπραξης των διαρρήξεων, χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, του οποίου άλλαζαν το χρωματισμό, κατά περίπτωση, προκειμένου να παραπλανούν τις αστυνομικές αρχές. Το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, σε περιοχή της Αττικής και κατασχέθηκε.

πηγή φωτογραφίας & βίντεο thestival.gr