3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο! Δείτε πώς διαρρήκτες «χτυπούν» κατάστημα τηλεφωνίας!

Στόχος των τριών διαρρηκτών ήταν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή των Σεπολίων.

Οι δράστες αφού φτάνουν στις 03:55 τα ξημερώματα της Πέμπτης με το κλεμμένο κόκκινο αυτοκίνητο στην οδό Ευαλκίδου, το ακινητοποιούν στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας εάν θα έρθει κάποιο άλλο όχημα.

Αποβιβάζονται και οι τρεις και αμέσως κατευθύνονται προς το κατάστημα. Φορώντας οι δύο από αυτούς άσπρα ρούχα και ο τρίτος μαύρα, έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Αν και γνωρίζουν ότι οι κινήσεις τους καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας, όχι μόνο αδιαφορούν άλλα ο ένας από αυτούς σηκώνει το χέρι του και κάνει χειρονομία.

Οι τρεις δράστες με γάντια στα χέρια καταφέρνουν να σηκώνουν τα ρολά του καταστήματος και με ένα σιδερένιο καπάκι από υπόνομο σπάνε την τζαμαρία. Οι δύο από αυτούς, με τον ένα να κρατάει στα χέρια του ένα κουτί μπαίνουν εντός του καταστήματος. Μετά από 18 δευτερόλεπτα θα βγουν από αυτό έχοντας στο κουτί κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ. Και οι τρεις τους θα μπουν στο κόκκινο κλεμμένο όχημα και θα φύγουν από το σημείο για να εντοπιστούν λίγη ώρα αργότερα από  αστυνομικούς.

πηγή βίντεο newsit.gr