3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο! Γείτονες κυνηγούν τους επίδοξους κλέφτες 65χρονης!

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να προχωρήσουν σε κλοπή, όμως τελικά οι Ρομά έγιναν αντιληπτοί από την ιδοκτήτρια του σπιτιού, όπου εισέβαλαν, και ακολούθησε κυνηγητό με τους γείτονες, μέχρι που οι δράστες απείλησαν με πυροβολισμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Ρομά ζήτησαν από 65χρονη, σε γειτονιά του Γκύζη, να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της γιατί ήθελαν δήθεν να προβούν σε αντικατάσταση ηλεκτρικών ρολογιών της πολυκατοικίας.

Η γυναίκα ξεγελάστηκε από τους δύο άντρες λόγω και της ενδυμασίας τους οπότε τελικά άνοιξε την πόρτα και πέρασαν στο σπίτι της.

Ο ένας εκ των δύο κάθισε μπροστά στον πίνακα του σπιτιού και άρχισε να τον περιεργάζεται. Ο δεύτερος κινείτο στους χώρους του διαμερίσματος, δήθεν για να ελέγξει πρίζες και διακόπτες, όμως όπως αποδείχθηκε άνοιγε συρτάρια.

Όταν ξέχασε να κλείσει κάποιο συρτάρι έγινε αντιληπτός από την 65χρονη, η οποία άρχισε τις φωνές και αμέσως το έβαλαν στα πόδια.

Οι φωνές της κινητοποίησαν τους γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στους δυο Ρομά που έβγαιναν τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Ακολούθησε κυνηγητό όπως φαίνεται και στο βίντεο

πηγή φωτογραφίας & βίντεο protothema.gr