3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο! Η… παρέλαση περιπολικών έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων την ώρα της δολοφονίας!

Η ώρα στην κάμερα ασφαλείας  στο νέο βίντεο γράφει 10 και 26 το βράδυ της 1ης Απρίλη. Η Κυριακή Γρίβα έχει ήδη ζητήσει από την Άμεση δράση περιπολικό, ο τηλεφωνητής ήδη την έχει επιπλήξει για το αίτημά της και  λίγα δευτερόλεπτα μετά  η 28χρονη δέχεται την πρώτη  πισώπλατη μαχαιριά πρώην συντρόφου της.

Στο νέο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να βγαίνει έξω από τις φωνές της …η Κυριακή βρίσκεται ήδη στο έδαφος και παλεύει… το περιπολικό της επόπτριας βρίσκεται απέξω από το τμήμα παρκαρισμένο και ακριβώς εκείνη την ώρα (10 και 26 το βράδυ) περνά από το σημείο αστυνομικό όχημα, 3 λεπτά μετά, στις 10 και 29, περνά και τρίτο περιπολικό, το οποίο σταθμεύει.

Στις 10 και 30 φτάνει μια μηχανή με δυο αστυνομικούς και ένα λεπτό αργότερα δυο μηχανές και 4ο περιπολικό στο σημείο. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στις 10 και 38, η είσοδος του τοπικού τμήματος είχε κατακλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πατέρας του θύματος, βλέποντας αυτές τις εικόνες, ξεσπά: «Δολοφονούσαν το παιδί μου αβοήθητο και από πίσω βλέπεις να κάνουν «παρέλαση» τα περιπολικά. Αφού ήταν τόσο κοντά και διαθέσιμα, γιατί δεν έστειλαν ένα περιπολικό σε εκείνη; Αν υπήρχε τόση αστυνομική δύναμη , όση μαζεύτηκε μετά το φόνο , θα είχε σωθεί το παιδί μου».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1