3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο! Η πορεία των Κροατών χούλιγκαν προς τη Φιλαδέλφεια!

Στο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star φαίνονται οι Κροάτες χούλιγκαν να είναι οπλισμένοι και να περπατούν στον δρόμο ενώ αποτυπώνεται και η πορεία τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Στις εικόνες φαίνονται, πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο «τάγμα εφόδου» να προχωρούν. Δύο από αυτούς φορούν κράνος, κάποιοι έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζας τους ή φορούν τζόκεϊ, έχοντας καλύψει το μισό τους πρόσωπο με χειρουργική μάσκα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο των Κροατών πριν την επίθεση

Πολλοί, όμως, έχουν εντελώς ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και περπατούν χωρίς θόρυβο για να μην γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης.

Επίσης, οι μαυροντυμένοι άνδρες φαίνονται συγκεντρωμένοι σε οικόπεδο κοντά στο σημείο της συμπλοκής. Παραμονεύουν σιωπηλοί, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί. Τρία λεπτά παρέμειναν σε αυτό το σημείο πριν δοθεί το σήμα για επίθεση.

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι χούλιγκαν περιμένουν σήμα πριν την επίθεση

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR