ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η πορεία του ΙΧ που σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Λαμίας! Χτύπησε 16χρονη – Παρέσυρε μηχανάκι

Σοκ προκαλεί βίντεο στο οποίο καταγράφεται η τρελή πορεία του ΙΧ που διέγραψε «τρελή» πορεία τραυματίζοντας μια κοπέλα, ενώ παρέσυρα και ένα μηχανάκι.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος κάτοικος Λαμίας να ανεβαίνει στο δεξί πεζοδρόμιο και να περνάει ξυστά από δυο κοπέλες, χτυπώντας τη μια ελαφρά στο χέρι.

Στη συνέχεια και αφού ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα έρχεται στο απέναντι πεζοδρόμιο και «κατεβάζει» ένα δέντρο.

Στο σημείο βρίσκονταν, μάλιστα, γυναίκες οι οποίες «κόλλησαν» σε τζαμαρία τουριστικού γραφείου για να αποφύγουν το αυτοκίνητο ενώ ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα από το ίδιο σημείο έχει περάσει μια μητέρα με ένα κοριτσάκι το οποίο κρατάει από το χέρι και στη συνέχεια δυο μαθήτριες. Η μια από τις δυο είναι η 16χρονη που χτυπήθηκε από το δέντρο.

Δεύτερη κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το αυτοκίνητο να περνάει με μεγάλη ταχύτητα  και τον κόσμο να τρέχει να σωθεί πανικόβλητος.

Στη συνέχεια ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε ένα μηχανάκι ντελιβερά για πάνω από εκατό μέτρα με τον αναβάτη του να είναι σε κατάσταση σοκ καθώς γλίτωσε από τύχη.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, τελικά, μπροστά στην Μητρόπολη Λαμίας, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός με τον κόσμο να προσπαθεί να βοηθήσει την τραυματισμένη κοπέλα, την οποία φρόντισαν και γιατροί που βρέθηκαν τυχαία εκεί, μέχρι να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το LamiaReport o νεαρός οδηγός λίγη ώρα πριν είχε περάσει και πάλι από το ίδιο σημείο με «παντιλίκια» με κατοίκους να καταγγέλλουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχουν δει πολλές φορές να κινείται επικίνδυνα μέσα στον ιστό της πόλης της Λαμίας.

Ο 22χρονος οδηγός συνελήφθη από την Τροχαία Λαμίας στο πλαίσιο του αυτοφωρου και τις πρωινές ώρες της Κυριακής αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοτέστ έδειξε ότι δεν ήταν μεθυσμένος.

Πηγή: LamiaReport.gr