ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο με ναζιστικό παραλήρημα των στελεχών της Χρυσής Αυγής

Μια «συναυλία»- ναζιστικό παραλήρημα, που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005 αποκαλύπτεται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και τα πιο γνωστά ηγετικά στελέχη: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας).

Όπως θα δείτε στο βίντεο, που έχει ανεβάσει η efsyn.gr, τραγουδούν τον εθνικό ύμνο κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό, οι σημαίες που υπάρχουν είναι μόνο ναζιστικές (η σημαία των SS και η πολεμική σημαία της Βέρμαχτ) ενώ τα συνθήματα που ακούγονται ανάμεσα στα ρατσιστικά τραγούδια που ακούγονται είναι ναζιστικά. Κυρίαρχα το Sieg Heil (Ζήτω η Νίκη), Juden Raus (Έξω οι Εβραίοι). Επίσης όλοι τραγουδούν το ναζιστικό ύμνο Deutscheland Uber alles (Υπεράνω όλων η Γερμανία). Οι Γερμανοί καλεσμένοι της συναυλίας είναι δυο νεοναζί μουσικοί η Annet και ο Muller. Η Annet Moeck είναι αυτή που τραγουδά το Deutscheland  uber alles και ο Muller μετά από παρακλήσεις των παρισταμένων τραγουδά το «Η Αφρική για τους πιθήκους, η Ευρώπη για τους λευκούς/ Βάλτε τους πιθήκους σε ένα πλοίο και στείλτε τους να πνιγούν».