3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από 16χρονο σε κεντρική πλατεία!

Είναι η στιγμή του ξυλοδαρμού ενός 13χρονου από έναν 16χρονο, στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά.

Το βίντεο τραβούν άλλα παιδιά που βρίσκονται στο σημείο.

Ο 16χρονος, αφού πρώτα ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο του 13χρονου, όταν εκείνος πέφτει στο έδαφος, συνεχίζει να τον κλωτσά στην πλάτη.

«Ήταν στην ταβέρνα του φίλου του και 12 η ώρα ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα λοιπόν που προχώραγε του φωνάζει κάποιος: «Ε ψιτ φίλε;» γυρνάει δεν βλέπει κανέναν, του ξαναφωνάζει: «Ε ψιτ φίλε» ξαναγυρνάει και του λέει: «είχες πάει σπίτι της την Έλενα;», λέει: «γιατί;», λέει: «την είχες πάει;» και λέει: «ναι». Μαζί με άλλους δύο πήγαν ένα κοριτσάκι από την παρέα στο σπίτι της και αρχίζει και του σκάει μπουκέτα στα καλά καθούμενα, αρχίζει και τον κλωτσάει ασταμάτητα και ο δικός μου φωνάζει: «Γιατί; Γιατί με βαράς; Τι έκανα; Τι είπα;» περιέγραψε η μητέρα του 13χρονου.

«Πήγαμε στο Κ.Α.Τ., πήγαμε στο Παίδων, έχουμε αναφορές ότι έχει σπάσει η μύτη του, ότι είναι ξυλοδαρμός, το δεξί μάγουλο είχε πρηστεί και βέβαια μας είπαν από το νοσοκομείο ότι: «για τις κλωτσιές που έφαγε είστε πάρα πολύ τυχερή», γιατί τον χτύπαγε και στην σπονδυλική στήλη με κλωτσιές δυνατές».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA