ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο – Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησαν πολίτη που ήθελε να μπει σε πολυκατάστημα να ψωνίσει! – Επενέβησαν τα ΜΑΤ – Τραυματίστηκε μια κοπέλα.

590_66b8796be59bf9f4eba77522ee93a66e

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από το κατάστημα Attica στη Θεσσαλονίκη. Αριστεριστές που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων έφραξαν με τα σώματά τους την είσοδο του καταστήματος εμποδίζοντας του καταναλωτές να εισέλθουν σε αυτό. Κάποιοι από τους καταναλωτές, όπως αναφέρει το ρεποτράζ του thestival.gr,  διαμαρτυρήθηκαν για την πράξη των διαδηλωτών με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρής έκτασης επεισόδιο. Ένας από τους διαδηλωτές χτύπησε άγρια με γροθιές τον πολίτη που ήθελε να πραγματοποιήσει αγορές στο συγκεκριμένο κατάστημα. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Αλλά οι εικόνες ντροπής δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Όπως γράφει το thestival.gr, αμέσως μετά το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό στο σημείο επενέβησαν άνδρες των ΜΑΤ, που είχαν την εντολή να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την είσοδο του Attica. Κατά την επέμβαση των ΜΑΤ τραυματίστηκε με κοπέλα και έγινε μια προσαγωγή.