GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιντεοσκοπεί χαμογελαστός την ώρα που είχαν αρχίσει να βρίσκουν τα πτώματα των θυμάτων του! (ΦΩΤΟ)

Λίγα 24ωρα μετά τις μακάβριες αποκαλύψεις ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς βιντεοσκοπεί  μια εκδήλωση στην Κύπρο προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης έχει αναλάβει το έργο αυτό από συγγενείς.

Ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν serial killer που με την δράση του έχει «παγώσει» την Κύπρο και όχι μόνο κάνει τη δουλειά του χαμογελαστός σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

Ήδη οι αρχές πριν από τρεις ημέρες, στις 14 Απριλίου έχουν βρει μια σορό στο περιβόητο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό. Αλλά εκείνος κάνει την δουλειά του ατάραχος. Όπως μάλιστα σημειώνει η εφημερίδα Πολίτης, δημοσιογράφος της του ζήτησε να της στείλει φωτογραφίες σε καλύτερη ανάλυση κι εκείνος το έκανε με απίστευτο επαγγελματισμό.

Εκτός από την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως σημειώνει η εφημερίδα ο 35χρονος είχε πολύ ενεργή κοινωνική ζωή. Κάλυπτε πολλές εκδηλώσεις, με την ιδιότητά του ως φωτογράφος. Μεταξύ των εκδηλώσεων, στις οποίες παρίσταντο και πολιτικά πρόσωπα από διάφορα κόμματα, ο 35χρονος ήταν παρών και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στις 9 Φεβρουαρίου 2017. Μάλιστα, για την εν λόγω εκδήλωση εκφράζονταν ευχαριστίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους διοργανωτές «για την υπέροχη συνεργασία» που είχαν με τον Νίκο Μεταξά.