3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βόμβα» Κούγια! Διοικητής νοσοκομείου μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου με δικά του έξοδα!

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, που τον θέλει να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αποκάλυψε «διοικητής νοσοκομείου της Αττικής μου ζήτησε να αναλάβω την Πισπιρίγκου και μου είπε πως τα έξοδα θα τα καλύψει ο ίδιος» συμπληρώνοντας πως «ο διοικητής το έκανε αυτό λόγω προσωπικών σχέσεων με το οικογενειακό περιβάλλον της κατηγορουμένης, χωρίς να υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση».

Το δεύτερο πρόσωπο που τον προσέγγισε είναι όπως είπε γνωστός δημοσιογράφος, χωρίς να τον κατονομάσει.

Σε μια αισθητή διαφοροποίηση του από όσα υποστήριζε μέχρι τώρα γραπτώς ή σε συνεντεύξεις του,  ο Αλέξης Κούγιας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί τελικώς στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

Προϋπόθεση για αυτό είναι τελικώς να συντρέξουν οι τρεις όροι και προϋποθέσεις που έχει θέσει, που είναι η απευθείας συνομιλία του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η συναίνεση των δύο υφιστάμενων συνηγόρων της για σύμπραξη μαζί του και η ανάγνωση όλης της δικογραφίας, ώστε να αντιληφθεί εάν και πόσα περιθώρια υπάρχουν για να συμβάλλει στην υπεράσπιση της και στην αποκάλυψη της αλήθειας από το δικαστήριο, ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1