3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βόμβα» Κούγια! «Υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του μαχαιρώματος του Μιχάλη!»

Σε μία αποκάλυψη, που ρίχνει νέο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, στη διάρκεια της στυγερής επίθεσης Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των Ελλήνων κατηγορουμένων. είπε πως ”υπάρχει βίντεο που φαίνεται κάποιος να μαχαιρώνει τον Μιχάλη”, σημειώνοντας ότι δεν είναι ευκρινές το πρόσωπό του, αλλά φαίνεται η σωματοδομή του δράστη.

«Είναι τραβηγμένο από κάμερα ιδιαίτερης ευκρίνειας και μέσα στο σκοτάδι δείχνει τη στιγμή που ένας μαχαιρώνει τον αείμνηστο Μιχάλη, φαίνεται καθαρά η δολοφονική επίθεση».

Ο Αλέξης Κούγιας τονίζει ότι η Αστυνομία έχει όλα τα στοιχεία να βρει τον δράστη αλλά ρίχνει ευθύνες στην ΕΛΑΣ που δεν έκανε τις κινήσεις που μπορούσαν να γίνουν κατά την προανάκριση για να μην προφυλακιστούν όλοι οι συλληφθέντες.

«Δεν πήγαν και οι 105 για να σκοτώσουν», είπε και κατέκρινε το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις DNA. Σημείωσε όμως ότι έχει βρεθεί DNA στο θύμα.

Δείτε όσα είπε στην ΕΡΤ