ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκαν χασισόδεντρα… γίγας στην Καστοριά!

Τεράστια χασισόδεντρα και μια ιδιαίτερα πλούσια συγκομιδή αντίκρισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν έφτασαν στο σπίτι όπου κατοικεί ένας 59χρονος Έλληνας σε περιοχή της Καστοριάς, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης μετά από αξιοποίηση στοιχείων!

Όπως διαπίστωσαν, στην αυλή του σπιτιού του ο δράστης καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης που έφταναν σε ύψος τριών μέτρων, ενώ βρέθηκαν και τρεις αποξηραμένοι κορμοί δενδρυλλίων από τους οποίους προφανώς είχε τρυγήσει τα τρία κιλά και 600 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε αποθηκεύσει μαζί με αποξηραμένους κλώνους και φύλλα κάνναβης βάρους 690 γραμμαρίων.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού, 17 βάζα και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, αλλά και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ που εξετάζεται αν προέρχονται από την πώληση μέρους της παραγωγής. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.