ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε κρεμασμένος 32χρονος που αγνοούνταν στην Ηλεία! Μία γυναίκα ήταν ο λόγος που αυτοκτόνησε

Τέλος στη ζωή του, μετά από μία ερωτική απογοήτευση έβαλε ένας 32χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 9 Ιανουαρίου στην περιοχή του Τραγανού της Ηλείας και οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του, μέσα σε λιοστάσι.

Ο 32χρονος Αλβανός είχε προειδοποιήσει πως για λόγους ερωτικής απογοήτευσης θα έβαζε τέλος στη ζωή του, κάτι που έκανε πράξη. Τις προηγούμενες ημέρες οι Αρχές τον αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή και τελικά ο 32χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε λιοστάσι στο χωριό Μαρκόπουλο Τραγανού.

Ο αλλοδαπός που διέμενε στην περιοχή του Τραγανού, στις γιορτές απουσίαζε στη χώρα του και επιστρέφοντας έκανε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την ομοεθνή πρώην σύντροφό του, όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Εκείνη όμως έδωσε αρνητική απάντηση και ο 32χρονος επηρεασμένος από την εξέλιξη αυτή, απείλησε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, αρπάζοντας χάπια με σκοπό να τα καταναλώσει.

Έφυγε από το σπίτι της και αργότερα έστειλε με μήνυμα στο κινητό της τη φωτογραφία μιας θηλιάς, υπονοώντας πως με αυτό τον τρόπο θα θέσει τέλος τη ζωή του, αν η γυναίκα δεν αλλάξει την απόφασή της. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η γυναίκα ενημέρωσε τις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού.