ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Ιωάννινα, κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον αγνοούμενο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το πτώμα, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είναι ενός νεαρού άνδρα και εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων,που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αναζητείται εδώ και περίπου 40 ημέρες στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα χθες έγιναν έρευνες στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο φοιτητής είχε πέσει θύμα builling στη σχολή του.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου και ακολούθησε τεράστια κινητοποίηση, χωρίς όμως να αποδώσει καρπούς. Η σορός εντοπίστηκε περίπου στις 8 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή. Ο κάτοικος της περιοχής που την εντόπισε ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ.