ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος υπάλληλος φούρνου στο Βόλο

Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του αλλά εμφανώς καταβεβλημένος ο 50χρονος άνδρας, υπάλληλος αρτοποιείου που είχε χαθεί προχθές (01-10-2023). Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο άνδρας επέστρεψε μόνος του μετά από 48 περίπου ώρες στο σπίτι που διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Από γνωστούς και φίλους υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί ο 50χρονος, ο οποίος την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, έφυγε από την εργασία του σε αρτοποιείο στον Βόλο και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε στην βάρδιά του.

Το γεγονός αυτό, παραξένεψε τον εργοδότη του, ο οποίος άμεσα ξεκίνησε να καλεί στο τηλέφωνό του, το οποίο, όπως δήλωσε ήταν απενεργοποιημένο. Ο εργοδότης του έσπευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του 50χρονου, με την οποία μένουν μαζί, αλλά και εκείνη αναστατωμένη του είπε ότι γιος της δεν γύρισε σπίτι το προηγούμενο βράδυ.

Η μητέρα του έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όμως δεν είχε παρέλθει το χρονικό όριο των 24 ωρών για να δηλωθεί επίσημα, η εξαφάνιση,

Σύμφωνα με τον εργοδότη του, ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν είχε εκδηλώσει ποτέ παρόμοια συμπεριφορά.