ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

«Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του η καρδιά του – Σαν να… ανατινάχθηκε»! Συγκλονισμένοι οι γιατροί από το θάνατο του 35χρονου

Δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι γιατροί την τραγική κατάληξη της νοσηλείας του 35χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα τα ξημερώματα, χτυπημένος από κορωνοϊό, στο νοσοκομείο “Αγιος Δημήτριος” Θεσσαλονίκης, χτυπημένος από COVID-19. Ο 35χρονος, ο οποίος δεν έπασχε από κανένα υποκείμενο νόσημα.

«Ξαφνικά σταμάτησε η καρδιά του. Χωρίς καμία ένδειξη. Ο ασθενής είχε τον πυρετό του, χωρίς όμως να εμπνέει κάποια ανησυχία. Και ξαφνικά έφυγε… Σαν να …ανατινάχθηκε. Είναι τραγικό γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ούτε να χορηγήσουμε κάποιο φάρμακο και να προλάβουμε την κατάσταση». Με τα λόγια αυτά περιγράφουν στο ethnos.gr γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες στιγμές πριν καταλήξει τα ξημερώματα της Τρίτης ο άτυχος 35χρονος.

Ο άτυχος 35χρονος, ο οποίος ήταν ξυλουργός και πατέρας ενός παιδιού, νόσησε πριν από δέκα μέρες και εμφάνισε, αρχικά, ήπια συμπτώματα. Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο νοσοκομείο γιατί ο πυρετός επέμενε και εκεί η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Αρχικά νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο, από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, ραγδαία, και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πνευμονία που προήλθε από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 35χρονος βγήκε αρνητικό, ενώ το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό.