ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξαφνικά θρίλερ με τον «Μητσάρα» – Μπορεί να μην πέθανε, λέει η οικογένειά του

mitsaras-THRILER

Ενα απίστευτο θρίλερ γύρω από τον θρυλικό «Μητσάρα» των ελληνικών γηπέδων, ο οποίος πρόσφατα φέρεται να απεβίωσε, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε βγει η πληροφορία ότι ο «Μητσάρας» ή Δημήτρης Γαλάνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ωστόσο για μέλη της οικογένειάς του θεωρείται αγνοούμενος. Την Παρασκευή ασχολήθηκε με την υπόθεση η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όπου και εμφανίστηκε η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, η οποία τόνισε ότι έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σύμφωνα με την imerisia, έγιναν και αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, οι οποίοι ανέφεραν ότι είχαν δει τον 61χρονο σε διάφορα σημεία τις προηγούμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη του «Μητσάρα», που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να βρίσκεται εν ζωή.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο άνδρας που είναι μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία στα γήπεδα, ζούσε σαν άστεγος και έβρισκε καταφύγιο στο δημαρχείο της Καλλιθέας τα βράδια. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο.