ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Xαλκίδα: Έλληνες οργάνωσαν τη ληστεία που εκτέλεσαν οι Βούλγαροι και σκότωσαν τον 83χρονο

ellhnes-esteilas-tous-boulgaroys-na-lhstepsoyn-ton83-xrono

Μετά από τις έρευνες της αστυνομίας για τη ληστεία και τη δολοφονία του 83χρονου που συγκλόνισε το πανελλήνια στη Χαλκίδα νέα στοιχεία έρχονται να συγκλονίσουν ακόμη περισσότερα το αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγκεκριμένα μπορεί ως βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του 83χρονου μέσα στο σπίτι του να ανακρίνονται ένας 51χρονος Βούλγαρος και ο 26χρονος γιος του, όμως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και σε βάρος δυο Ελλήνων που φέρονται να οργάνωσαν τη ληστεία.

Αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια της Ασφάλεια και ανακρίνεται ό ένας από τους δύο ύποπτους Έλληνες ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες οι δύο Έλληνες γνώριζαν τον άτυχο ηλικιωμένο και ήξεραν ότι φύλαγε στο σπίτι του χρήματα και χρυσές λίρες.

Τα 5.000 ευρώ και οι 23 χρυσές λίρες που άρπαξαν οι δολοφόνοι δεν είχαν βρεθεί ως αργά χθες και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τόσο το σπίτι των δυο αλλοδαπών, όσο και τα σπίτια των δυο Ελλήνων που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα κλοπιμαία που θα αποτελέσουν πειστήρια και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.