ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξαναχτύπησε στο κέντρο της Αθήνας η «συμμορία του λεκέ»

Χτύπησε πάλι στο κέντρο της Αθήνας η «συμμορία του λεκέ». Πρόκειται για αγνώστους δράστες οι οποίοι λερώνουν, δήθεν κατά λάθος, με σπρέϊ, παγωτό ή μέικ απ, ανυποψίαστους πολίτες. Την ώρα που δέχονται τις «περιποιήσεις» του δράστη, εμφανίζεται συνέργός και αρπάζει την τσάντα τους! Αυτή τη φορά λέρωσαν με σπρέϊ 57χρονη γυναίκα έξω από τον σταθμό Λαρίσης.

Καθώς η ίδια άφησε την τσάντα για να καθαρίσει το λεκέ, συνεργός του «ευγενικού δράστη», εμφανίστηκε κι άρπαξε την τσάντα της με 25.000 ευρώ και κοσμήματα άνω των 10.000 ευρώ. Η κλοπή από τις Κινέζες τουρίστριες στη Βουκουρεστίου τον Μάϊο και η ανάρτιση στο Facebook της πικρής εμπειρίας του επιχειρηματία Γιώργου Κορρέ, στα τέλη του 2019.

Η «συμμορία του λεκέ», ξαναχτύπησε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και ξετυλίγεται, κατά καιρούς, η δράση της, με την αρπαγή μετρητών, πιστωτικών καρτών, τσαντών και κοσμημάτων από τα άτυχα θύματα, που δέχονται ξαφνικά τις… περιποιήσεις των μελών της, μετά πάντα από ένα «ατύχημα» είτε με σπρέι είτε και με παγωτό! Στη δεύτερη επιχείρηση που έστησαν οι ασύλληπτοι δράστες, μετά τις 13 Μαίου όταν είχαν κατακλέψει δυο Κινέζες τουρίστριες στη Βουκουρεστίου, αυτή τη φορά, επέλεξαν ως τόπο δράσης τον Σταθμό Λαρίσης. Έξω από τον Σταθμό τα μέλη της ιδιότυπη σπείρας, παρακολουθούσαν την κίνηση και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία να δράσουν.