ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η απολογία της μητέρας του Κωστή Πολύζου

Λίγο πριν τις 18:00 ξεκίνησε την απολογία της η μητέρα του Κωστή Πολύζου. Αφού περιέγραψε τα όσα είπε και ο μικρός αδελφός του Κωστή στο δικαστήριο, συνέχισε ιδιαίτερα ψύχραιμη και με καλή ροή λόγου, για το μοιραίο βράδυ:

"Ο Κωστής πήγε δίπλα στον φίλο του τον Σπύρο, έτσι μου είπε. Είδα ότι αργούσε και πήρα τηλέφωνο τον Σπύρο και μου είπε πως έχει φύγει. Μετά από ώρα άκουσα ένα αυτοκίνητο και ήταν ο πατέρας του Σπύρου. Ζήτησα το κινητό του για να τον τηλεφωνήσω. Ο Κωστής είχε φύγει για λίγο όπως μου είπε χωρίς να πάρει τίποτα μαζί του. Την επόμενη ημέρα πήγα στο κέντρο υγείας Σιάτιστας, στο Νοσοκομειο Κοζάνης και Γρεβενών, μήπως είχε γίνει κάποιο ατύχημα. Εγώ τηλεφώνησα ξανά στον Σπύρο.

Η Αστυνομία μου είπε ότι πρέπει να περάσουν 48 ώρες για να δηλωθεί η εξαφάνιση. Την Κυριακή ήρθε ο άντρας μου από την Αθήνα και ο Σπύρος μαζί με έναν φίλο του ακόμα, έκαναν μια σελίδα στο facebook για την εξαφάνιση του Κωστή. Δεν μου περνούσε το κακό από το μυαλό μου. Περιμέναμε όλη μέρα με αγωνία, κοιτάζοντας όποιον περνάει από το παράθυρο.

Αφού πλέον δηλώσαμε και επίσημα την εξαφάνιση, πήγαμε στα γύρω χωριά και στα Γρεβενά. Το πρωί της Δευτέρας, πήγαμε τον υπολογιστή στην Ασφάλεια Κοζάνης. Ενημερώσαμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την εξαφάνιση, γεμίσαμε παντού αφίσες του Κωστή".

Συγκινημένη δήλωσε η μητέρα του Κωστή: "Φοβόμουνα να κλείσω τα φώτα μην επιστρέψει ο Κωστής μου και σκοντάψει…"