3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η κάθοδος των Θεσσαλών αγροτών με τα τρακτέρ! Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν μέχρι το Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί η κάθοδος των Θεσσαλών για το αγροτικό συλλαλητήριο την Τρίτη στο Σύνταγμα.

Τα τρακτέρ που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο ξεκίνησαν από το μπλόκο του Πλατυκάμπου και θα κινηθούν μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου. Στη συνέχεια θα συναντήσουν τους συναδέλφους τους που έχουν στήσει μπλόκο στο Στεφανοβίκειο και από εκεί θα περάσουν από τον Αλμυρό, θα ενωθούν με άλλα τρακτέρ και ως έναν κομβόι πλέον με τη συνοδεία περιπολικών αλλά και οχημάτων αγροτών θα φτάσουν στην Ανθήλη, εκεί όπου θα συναντηθούν με τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο από το μπλόκο του Ε-65 στην Καρδίτσα.

Στη συνέχεια αυτό το κομβόι θα καταλήξει στο Κάστρο Βοιωτίας όπου θα διανυκτερεύσουν οι αγρότες.

Μαζί τους θα έχουν κι άλλα οχήματα με καύσιμα αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει κάποιο αγροτικό μηχάνημα, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν και να το επιδιορθώσουν ενώ αύριο νωρίς το πρωί από το Κάστρο Βοιωτίας θα ξεκινήσουν προς την Αθήνα.

Η προσυγκέντρωση είναι για τις 17:30 η ώρα στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια στις 18:30 όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.

Επίσης, αύριο θα ξεκινήσουν πάρα πολλά για ΙΧ αγροτών με όσο γίνεται περισσότερα άτομα το καθένα, αλλά και λεωφορεία. Υπολογίζεται ότι από τη Θεσσαλία μέχρι στιγμής τα λεωφορεία που αναμένεται να κατέβουν στην Αθήνα μπορεί και να ξεπερνούν τα 60.

Δείτε τα ρεπορτάζ