3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η σύζυγος θύματος εν ψυχρώ δολοφονίας! «Ήθελε να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν»

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 68χρονο που δολοφόνησε εν ψυχρώ υπάλληλο πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών στον Πειραιά, για ασήμαντη αφορμή.

Τον σκότωσε με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία, αναφέρουν οι δικαστές που τον παραπέμπουν σε δίκη. H σύζυγος του θύματος  ραγίζει καρδιές μιλώντας στο Star.

Ο άτυχος πατέρας τριών παιδιών που έχασε τη ζωή του από τα χέρια του 68χρονου.

«Ζητάω να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της στο έπακρο. Πρέπει τα παιδιά να δικαιωθούν, να μπορώ τουλάχιστον όταν μεγαλώσουν να τους πω ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Είναι τρία μικρά, πολύ μικρά παιδιά που ρωτάνε συνέχεια για τον μπαμπά τους. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί, δεν μπορώ να τους το πω», είπε στο Star η σύζυγος του θύματος μετά την έκδοση του βουλεύματος.

Με θυμώνει που έχασε ένας άνθρωπος άδικα, πολύ άδικα τη ζωή του και είχε πάρα πολλά όνειρα. Είχε πολλά όνειρα και ήθελε πολύ να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν.

Ο δράστης μετά το έγκλημα ισχυριζόταν ότι έχει απώλεια μνήμης. Οι μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην γειτονιά και τον ενοχλούσαν ακόμα και τα κλιματιστικά από τα καταστήματα. Στο βούλευμα αναφέρεται ότι με το θύμα ήταν στο παρελθόν εριστικός και προκλητικός.

πηγή φωτογραφίας STAR