3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο πατέρας του 16χρονου! «Όταν ο αστυνομικός πυροβόλησε σκέφτηκε τα παιδιά του;»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας 16χρονου, που πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του γιου του. «Στα ίδια παραμένει ο Κώστας, δεν έχει επιπλοκές, κινδυνεύει η ζωή του» είπε.

«Ο γιος μου από ότι δείχνουν και οι κάμερες, τα βίντεο. Τα μηχανάκια ήταν δίπλα από το πρατήριο. Ο γιος μου είχε κάνει αναστροφή και ερχόταν προς το σπίτι. Άνοιξε ταχύτητα ο γιος μου, συμφωνώ, αλλά υπήρχαν πολύ άλλοι τρόποι να τον κάνουν να σταματήσει, όχι να τον σκοτώσουν» είπε για το πώς έγινε το περιστατικό.

Ακόμη ο πατέρας του 16χρονου ανέφερε: «Ο αστυνομικός, έχει δύο παιδιά συμφωνώ, ο κ. Κούγιας, που είπε ότι ο αστυνομικός είχε δύο παιδιά… Ο αστυνομικός, όταν πυροβόλησε το δικό μου το παιδί, σκέφτηκε τα παιδιά του;»

«Οι αστυνομικοί γνώριζαν ποιος είναι στο αυτοκίνητο. Ήταν μέσα στο πρατήριο… Όσον αφορά τι κίνητρο του πυροβολισμού, ίσως να υπάρχει ρατσισμός γιατί είμαστε Ρομά» είπε και έκλεισε λέγοντας πως «Θέλω από την πολιτεία να τιμωρηθεί, και να μπει φυλακή».

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1