ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε κατά του Καμμένου: Θα μας βρεις μπροστά σου…Αυτό που φοβάσαι θα γίνει πραγματικότητα!

Θα μας βρείτε μπροστά σας, με διαρκείς αγώνες, με ανηλεή μάχη για την ισότητα που θα μας επιτρέπει, ενώπιον του νόμου, να λέμε «ο άντρας μου», «ο πατέρας των παιδιών μου». Κι αυτό που τόσο φοβάστε θα γίνει πραγματικότητα: θα μεγαλώσουμε παιδιά ευτυχισμένα, κι η ευτυχία τους θα σηματοδοτεί το παντοτινό σας πέρασμα στη λήθη που σας αξίζει…

Ο γνωστός συγγραφέας και μεταφραστής, Αύγουστος Κορτώ, έμαθε πως ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και στο όνομά του και φυσικά… δεν το άφησε ασχολίαστο!

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ:

«Μαθαίνω ότι ο Πάνος Καμμένος, γνωστός μεταξύ άλλων για τις πολυάριθμες προσφυγές εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, χτες βράδυ με έπιασε στο στόμα του, λέγοντας ότι ΕΓΩ επιτέθηκα στον Δήμο Βερύκιο. Παράλληλα, το σύμφωνο συμβίωσης που πάνε να περάσουν ενδέχεται να είναι ένα κουρελόχαρτο, που θα απαγορεύει ρητά το δικαίωμα της τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια.

Μας θεωρείτε λοιπόν επικίνδυνους, ανάξιους, πιθανώς και κατάπτυστους – όπως μας χαρακτηρίζουν και οι ιεράρχες τα χέρια των οποίων φιλάτε σε ορκωμοσίες και παράτες.
Ωστόσο το μόνο που διατρέχει κίνδυνο είναι το σάπιο, απάνθρωπο, χυδαίο κράτος που προσπαθείτε να συντηρήσετε, κι ας έχει γίνει ερείπιο απ” τις ανισότητες, τις καταδίκες από διεθνή δικαστήρια, την ασχήμια που κατατρύχει όσους ανθρώπους αυθαίρετα αντιμετωπίζετε ως πολίτες β” κατηγορίας.

Και θα μας βρείτε μπροστά σας, με διαρκείς αγώνες, με ανηλεή μάχη για την ισότητα που θα μας επιτρέπει, ενώπιον του νόμου, να λέμε «ο άντρας μου», «ο πατέρας των παιδιών μου». Κι αυτό που τόσο φοβάστε θα γίνει πραγματικότητα: θα μεγαλώσουμε παιδιά ευτυχισμένα, κι η ευτυχία τους θα σηματοδοτεί το παντοτινό σας πέρασμα στη λήθη που σας αξίζει».