ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπούν οι γονείς της 17χρονης για την απελευθέρωση των κατηγορουμένων για μαστροπεία!

Ξεσπούν οι γονείς της 17χρονης, θύμα του κυκλώματος μαστροπείας του Κολωνού, μετά από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η 25χρονη φερόμενη ως μαστροπός και ο 64χρονος φερόμενος ως πελάτης του κυκλώματος.

«Δεν ξέρω για τον 64χρονο, αλλά αυτός αν ήταν σωστός δεν θα πήγαινε με παιδάκια. Είσαι ανώμαλος, τέλος! Η «Έλενα» έχει κάνει τόσα. Και αυτή ήταν μέσα [στο κύκλωμα]. Δεν ξέρω, έχω τρελαθεί. Δεν ξέρω τι συμβαίνει», αναφέρει η μητέρα της ανήλικης.

Πρόκειται για την 25χρονη «Έλενα», η οποία -όπως αναφέρεται στη δικογραφία- διευκόλυνε την 17χρονη να κλείνει με πελάτες ερωτικά ραντεβού και μάλιστα να τη συνόδευε σε αυτά, και τον 64χρονο «Κώστα», που φέρεται να είχε συνευρεθεί τόσο με την 17χρονη όσο και με την 15χρονη, τουλάχιστον 20 φορές καταβάλλοντας το αντίτιμο των 200 ευρώ, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Και οι δυο κατά την απολογία τους φέρεται να ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για την ανηλικότητα των θυμάτων… είναι μια διογκωμένη υπόθεση, δεν ήξερε για ανηλικότητα, έπαιρνε ναρκωτικά, ευκαιρία να καθαρίσει.

Ο πατέρας της 17χρονης περιγράφει τα χρόνια που πάλευαν και εκείνοι – όπως και οι άλλοι γονείς συνολικά 7 οικογενειών που φέρεται να προχώρησαν σε καταγγελία – για να γλυτώσουν τα παιδιά τους από το κύκλωμα μαστροπείας

Ο πατέρας της 17χρονης αναφέρει: «Το παιδί μου χρειάζεται υποστήριξη γιατί πιστεύω ότι έχει πολλά προβλήματα. Δεν μας άκουγε ποτέ, ένα παιδί ατίθασο. Με ένα τηλέφωνο συνέχεια, ξενύχτια, φασαρίες. Καταστραφήκαμε εμείς, καταστραφήκαμε. Πως θα φτιάξουν την ζωή τους αυτά τα παιδιά;»

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1