3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισε πάνω από 100.000 ευρώ σε νοσοκομείο!

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Διδυμότειχο συγκινεί και δίνει μάθημα ζωής, καθώς δώρισαν ένα ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για να στηρίξουν το νοσοκομείο της περιοχής.

Ο Παναγιώτης και η Σωτηρία Αραμπατζή, οι ευεργέτες του νοσοκομείου, ζουν στη Μάνη στο Διδυμότειχο, τον αγαπημένο τους τόπο, από τον οποίο χρειάστηκε να ξενιτευτούν το 1966 για μια καλύτερη ζωή.

Τότε έπρεπε να δουλέψουν στη Γερμανία. Όμως, γύρισαν πίσω στην Ελλάδα και στο Διδυμότειχο, εκεί όπου ζουν μέχρι σήμερα.

Σήμερα, η κυρία Σωτηρία είναι 86 ετών και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, γι’ αυτό και είναι ξαπλωμένη αρκετές ώρες στο κρεβάτι. Ωστόσο δίπλα της είναι ο κύριος Παναγιώτης ο οποίος τη φροντίζει συνεχώς.

Η 86χρονη ήθελε πάντα να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, γιατί ήθελε να βοηθήσει. Και ενώ είχε προβλήματα υγείας έστειλε πριν από δυο μήνες τον άνδρα της στο Νοσοκομείο ώστε να συζητήσει για τον τρόπο που θα γινόταν η δωρεά.

Η ανταπόκριση και η χαρά μεγάλη από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, που τους πρότεινε να αγοράσουν ένα μικρό λεωφορείο, το οποίο θα μεταφέρει άτομα με ειδικές ανάγκες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Ορεστιάδας, τα οποία δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου σε τακτική βάση και το οποίο διοικητικά ανήκει στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA