ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωή και κότα…πέρναγε ο πιστολέρο του Μικρολίμανου! Διακοπές στη Χίο, περίεργα βίντεο στο Facebook και υβριστικά σχόλια για την Ελλάδα(φωτο)

Πιστολέρο του Μικρολίμανου: Διακοπές στη Χίο, περίεργα βίντεο στο Facebook και υβριστικά σχόλια για την Ελλάδα [εικόνες]

Έσπειρε τον πανικό, δε δίστασε να αιματοκυλίσει ένα μαγαζί γεμάτο θαμώνες, χτυπώντας αδιακρίτως με καλάσνικοφ, τραυμάτισε 15 αθώους ανθρώπους, στο παρελθόν είχε προβεί σε ακόμα πιο βίαιες πράξεις, αλλά έκανε ανενόχλητος τη ζωή του, ο 31χρονος Αρμπέρ Μπάκο.

Όπως φαίνεται στη σελίδα του, στο  Facebook, πέρναγε μια χαρά στην Ελλάδα, καθώς έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Χίο, αλλά και άλλες ημίγυμνες πόζες, ενώ έχει διάφορα περίεργα βίντεο με τεράστια ή επιθετικά ζώα, φωτογραφίες και άλλα πολλά.

Το θράσος του επίσης δεν έχει όρια καθώς ο φιλοξενούμενος στη χώρα, Αλβανός ήταν εγγεγραμμένος και σε μια ανθελληνική ομάδα στο Facebook με όνομα «Fuck Greece… Bashkohuni Shqipetar», δηλαδή «γαμ@@ε την Ελλάδα γίνεται μέλος της Αλβανίας».