ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Απίστευτες εικόνες στο νοσοκομείο Λαμίας: Αρνήτρια με κορωνοϊό έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους κρατώντας σταυρό και Ευαγγέλιο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όταν 52χρονη αρνήτρια, ασθενής με κορωνοϊό, , σε κατάσταση αμόκ, παρενοχλούσε τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, η 52χρονη ασθενής με κορωνοϊό, είναι νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Λαμίας και βρίσκεται σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της, ενώ παράλληλα νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Χθες το βράδυ, η γυναίκα, βγήκε γυμνή στο διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας αλλά και στους ασθενείς.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου μη μπορώντας να την περιορίσουν κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε φρενήρη κατάσταση.

Τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της ο οποίος νόσησε επίσης από κορωνοϊό νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας, με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα.

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική.

Το συμβάν έληξε όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται.