Κορωνοϊός, ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πιο… πλήρως εμβολιασμένος δεν γίνεται! Ηλικιωμένος Ινδός έκανε σε λιγότερο από ένα χρόνο 12 δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό!

84χρονος Ινδός, ο οποίος εμβολιάστηκε 12 φορές, μέσα σε 11 μήνες!

Ο  Μπραχαμντέβ Μαντάλ εμβολιάστηκε 12 φορές σε μόλις 11 μήνες και μάλιστα έκανε δύο δόσεις σε διάστημα μισής ώρας η μία από την άλλη την ίδια μέρα.

Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να νιώθει ισχυρότερο τον οργανισμό του στη διάρκεια της πανδημίας κι όπως υποστήριξε, με τα εμβόλια κατάφερε να ξεφορτωθεί τους πόνους στις αρθρώσεις που τον ταλαιπωρούσαν εδώ και οκτώ χρόνια.

Κατάφερε να κλείσει ραντεβού για έξτρα δόσεις του εμβολίου χρησιμοποιώντας τις ταυτότητες άλλων ανθρώπων και λέγοντας ψέματα στους αρμόδιους στα εμβολιαστικά κέντρα και τώρα αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών.

Σε εξέλιξη είναι στο μεταξύ έρευνα των Αρχών για το πώς ο 84χρονος κατάφερε να εξαπατήσει το σύστημα. Δύο από τις 12 δόσεις των εμβολίων έλαβε ο Μαντάλ σε διάστημα 30 λεπτών την ίδια μέρα σε κέντρο υγείας στις 13 Απριλίου του περασμένου χρόνου. «Έκανα εμβόλια και τα συνιστώ σε όλους. Είναι μεγάλα τα οφέλη. Να ‘ναι καλά η κυβέρνηση, τα εμβόλια βοηθούν και στους πόνους της μέσης. Αφότου έκανα τα εμβόλια αυξήθηκαν τα επίπεδα του οξυγόνου μου κι ούτε άρπαξα κρύωμα», καυχήθηκε ο ίδιος.