LIFESTYLE

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Κέλυ από το Beverly Hills 90210

Η Τζένι Γκάρθ, στις αρχές των 90s, αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο καθώς μέσα από την επιτυχημένη σειρά Μπέβερλι Χίλς, έγινε πρότυπο της νεολαίας.

Από τότε έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια και η ηθοποιός δεν κατάφερε να κάνει κάτι σπουδαίο τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά και όλοι έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα της ως μια φρέσκια,νέα,αδύνατη τύπου barbie κοπέλα.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες όμως που έκαναν το γύρω του διακυκτίου, μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Η άλλοτε καλλίγραμμη και για κάποιους σέξι Κέλλυ, η 43χρονη Τζένι  Γκάρθ,  έχει πάρει αρκετά κιλά και το σώμα της είναι ελαφρώς παραμορφωμένο. Η ίδια δείχνει να αδιαφορεί για αυτές τις αλλαγές στο σώμα της και κυκλοφορεί ξένοιαστη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, επίσης ηθοποιό Ντέβιντ Αμπράμς.

Μαζί τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός να περνάνε χαλαρές στιγμές στη θάλασσα με την ηθοποιό να παίζει πάνω στο φουσκωτό στρώμα θαλάσσης. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας το σώμα της δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα της λαμπερής Κέλλυ.

garth

garth2

garth3