LIFESTYLE

Ο Άρης στον Σκορπιό- τι σηματοδοτεί για το υπόλοιπο του καλοκαιριού- πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

erotas_age_0

Ο Άρης μπήκε στο Σκορπιό στις 26/7 & θα παραμείνει έως και 13/9

Ο Άρης επιτέλους αλλάζει πορεία και από το δύσκολο ζώδιο του Ζυγού μπαίνει στο δυνατό Σκορπιό.

Στις 26/7, που ξεκινάει η διαδρομή του, και μέχρι και τις 13/9, θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις, οι οποίες θα πρέπει να λυθούν για να προχωρήσουν και να εξελιχθούν όλα αυτά που είναι αναγκαία. Ο Άρης στον Σκορπιό θεωρείται μια πολύ δυνατή θέση, γιατί είναι κυρίαρχος και εκφράζει στο 100% τις ιδιότητες αυτού του ζωδίου.

Επειδή ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού, αυτό θεωρείται στοιχείο παθητικότητας κι ενώ είναι πολύ καλή θέση για αυτογνωσία και ενδοσκόπηση, μπορεί να προκαλέσει εσωστρέφεια και πεσιμισμό σε συνδυασμό με μια τάση αυτοκαταστροφής. Όλα είναι καθαρή βούληση και επιλογή. Επειδή θα υπάρχει αυτή την περίοδο έλλειψη προσαρμοστικότητας πιθανόν να δημιουργηθούν σε προσωπικό επίπεδο εμμονές και εμπόδια. Θα σχεδιαστούν πολλές οικονομικές στρατηγικές και πλάνα τα οποία θα έχουν την τάση ελέγχου.

Την εποχή που θα κάνει ο Άρης σύνοδο με τον Κρόνο στον Σκορπιό, δηλαδή από τις 23/8 μέχρι και το τέλος θα χρειαστεί προσεκτική διαχείριση όλων των αρνητικών συναισθημάτων, των κατακτητικών και ελεγκτικών τάσεων.

Κριός

Θα αποκτήσεις έντονο ενδιαφέρον για ψυχολογικά θέματα και θα ορίσεις δικές σου προσωπικές σταθερές στην ερωτική σου ζωή και στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα στις συνεργασίες. Ένα παλιό χρέος, που πιθανόν δεν ήταν δικό σου, θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια. Θα κάνεις μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να ισορροπείς συνεχώς καταστάσεις, πράγμα που θα επιφέρει την σωματική ή ψυχική σου εξάντληση. Γι’ αυτό πρόσεχε πώς θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε θέματα υγείας που μπορεί να ανακύψουν, ιδιαίτερα του ουροποιητικού συστήματος. Η σχέση με Σκορπιό γίνεται πιο ισχυρή, αυτό το διάστημα, αλλά προσέξτε τις μεταξύ σας οικονομικές συναλλαγές.

Ταύρος

Αυτή η περίοδος θα είναι για σένα ένα διάστημα δράσης και αεικινησίας, αρκετά πιεστικό, γιατί όλα θα εξαρτώνται από τους άλλους. Για να μη νιώσεις εξαρτημένος/η και εγκλωβισμένος/η προσπάθησε να κάνεις προσεκτικές κινήσεις και να μην αρνείσαι να έχεις ανοικτό πνεύμα και ορίζοντες. Η ανάγκη για συντροφικότητα κορυφώνεται και με το παραμικρό πληγώνεσαι και δεν αισθάνεσαι πια ο εαυτός σου. Δεν είναι εύκολη αυτή η θέση του Άρη για σένα, γιατί είτε θα προσβάλλεσαι εύκολα είτε θα νιώθεις μεγάλο ανταγωνισμό από τους γύρω σου. Μάλιστα θα έχεις την τάση να υπερβάλλεις, να διαστρεβλώνεις τα γεγονότα και να βλέπεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Ανάλογα με το χαρακτήρα σου, μπορεί να κηρύξεις πόλεμο για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ή, από την άλλη, θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα προτιμήσεις μεθόδους «αυτοτιμωρίας», ενώ αυτό που στην πραγματικότητα αναζητάς είναι η τρυφερότητα και μια ζεστή αγκαλιά.

Δίδυμοι

Θα δουλέψεις σκληρά για να καταξιωθείς. Πιθανόν να κινηθείς μυστικά και δε θα θελήσεις να φανερώσεις όλες σου τις κινήσεις. Μπορεί κάποια προβλήματα, συναισθηματικής φύσεως, να είναι αρκετά έντονα και να σε βάλλουν ψυχοσωματικά. Γι’ αυτό προσπάθησε η καθημερινότητά σου να είναι αρκετά ήρεμη και ασχολήσου περισσότερο με τη γιόγκα ή τέτοιου είδους χαλαρωτική γυμναστική που μπορεί να σε βγάλει από τα αδιέξοδα. Πρόσεχε τη διατροφή σου καθώς υπάρχει ο κίνδυνος κατακράτησης αυτή την εποχή, οπότε μην καταναλώνεις πολύ αλάτι. Μέσα στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να γνωρίσεις έναν πολύ παθιασμένο Σκορπιό.

Καρκίνος

Ζωντάνια και ενέργεια θα σου δώσουν την δυνατότητα να παίξεις, να ρισκάρεις, να ερωτευτείς. Βρίσκεσαι σε αναμονή συναισθηματικά, αν σχετίζεσαι με Σκορπιό που είναι μεγαλύτερος σου ή κρατάει αποστάσεις. Το «εγώ» σου ενισχύεται και κάποιες πρωτιές σε βγάζουν από την αδράνεια. Έτσι σε όλα τα επίπεδα αποκτάς την ψυχολογία του παίκτη και, κατ’ επέκταση, του νικητή. Παρόλο που μερικές φορές θα έχεις στάση εγωιστική, θα διαπιστώσεις ότι στην πραγματικότητα οι προθέσεις σου είναι καλές αλλά χρειάζεται να γίνεις λίγο περισσότερο ρεαλιστής/τρια και να μη βλέπεις τα πράγματα μόνο από την δική σου σκοπιά. Τα επαγγελματικά σου παίρνουν την ανιούσα, ιδιαίτερα αν έχεις διάθεση να τα οργανώσεις, και θα δεις τις οικονομικές σου απολαβές να αυξάνονται. Αν βρίσκεσαι σε ενδιαφέρουσα, χρειάζεται να προσέχεις τις απότομες κινήσεις και γενικά οτιδήποτε σε κουράζει ή σου δημιουργεί άγχος.

Λέων

Ξεκινάει μια περίοδος για σένα αρκετά πιεστική, καθώς χρειάζεται να αποδείξεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις για να χαίρεις τον σεβασμό και την αναγνώριση των γύρω σου. Ο Άρης, στην προκειμένη φάση, προκαλεί κάποιες εντάσεις ή υπερβολές στις συγκινησιακές σου αντιδράσεις. Θα χρειαστεί πάντως να εκτονώνεις την ευαισθησία σου, για να μην παρεμποδίζεται η επικοινωνία και η κατανόηση στο οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Αν έχεις βαθιά κρυμμένα προβλήματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου πλαίσιο, θα βγουν στην επιφάνεια σαν ψυχοσωματικά προβλήματα. Πάντως, ενεργοποιείσαι για να λύσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα έντονα και διεκδικητικά. Ένας Σκορπιός παίζει καίριο ρόλο στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Θα ξεκινήσεις πολλές συζητήσεις και επαφές και θα κάνεις κάποια ταξίδια τα οποία σου ανοίγουν πιθανές επαγγελματικές πόρτες. Σου γίνονται κάποιες σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις και θα πεις το «ναι», χωρίς να σκέφτεσαι κάποιες παραμέτρους, που έλεγχες άλλες φορές. Η σχέση με Σκορπιό σε ενεργοποιεί. Κάνετε στενή παρέα και σε προτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Κάνεις ενδοσκόπηση και αποκτάς γνώσεις ψυχολογίας και μεταφυσικών, μέσω των οποίων θα ξεπεράσεις αρκετές, μη ρεαλιστικές, φοβίες. Ο λόγος σου γίνεται πολύ έντονος και δηκτικός, οπότε καλό θα ήταν να προσέξεις μη πικράνεις κοντινά σου πρόσωπα με πικρόχολα σχόλια και δημιουργήσεις αντιπάθειες, εκεί που δε χρειάζονται. Αν ανήκεις σε αυτούς που γενικά αρέσκονται στις έριδες, μπορεί να βγάλεις κάποια απωθημένα σε τρίτους. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σε απασχολήσει αλλά θα το λύσεις άμεσα. Το μυαλό σου θα συνεργαστεί με το σώμα σου και θα εκφράσει όλες τις δυνατότητες και τα συναισθήματα που έχεις εγκλωβισμένα εδώ και καιρό.

Ζυγός

Αναδεικνύονται οι ανάγκες σου για υλική και συναισθηματική κάλυψη. Γι’ αυτό ίσως προσπαθήσεις να κάνεις ριψοκίνδυνα άλματα ή ακόμα και τολμηρές κινήσεις, αλλά φροντίζοντας να μην απομακρύνεσαι από την ασφάλεια σου. Μπορεί να μην νιώθεις ευχαρίστηση με όσα έχεις και όλες σου οι κινήσεις να τείνουν σε μια μανιώδη συσσώρευση αγαθών. Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπορεί να πέσεις θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης, χωρίς όμως να καταλάβεις ότι η επιρρέπειά σου δημιουργεί αυτές τις συνθήκες. Όλο αυτό, ίσως, προέρχεται από τη βαθιά σου ανάγκη για προσωπική δύναμη την οποία την συσχετίζεις με το χρήμα. Και σίγουρα, εξαιτίας αυτής της άποψης, θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις ή κινήσεις όσον αφορά ένα ακίνητο. Η συναισθηματική ανασφάλεια, που θα γίνει πιο έντονη στην ζωή σου, θα σου δημιουργήσει ένα είδος στρες και άγχους.

Σκορπιός

Αγωνίζεσαι να ολοκληρώσεις αυτό το διάστημα ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσεις δίαιτα πολύ σοβαρή με στόχο να φτάσεις πλέον τα κιλά σου. Το σώμα σου είναι το πεδίο που θα εκτονώνεσαι. Θα έχεις υπερκινητικότητα και μέσα από αυτό θα εκφράζεις πιο άνετα τον εαυτό σου. Θα έχεις κάποιες αντικοινωνικές τάσεις και αυτό θα χρειαστεί να το καταλάβεις σύντομα, για να καλλιεργήσεις, έστω και με το ζόρι, την απαιτούμενη συμπεριφορά απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Η κινητικότητά σου θα είναι αρκετά δυναμική, γιατί στρέφεσαι περισσότερο σε ατομικές και προσωπικές δράσεις και αυτό σε βγάζει στην πρώτη γραμμή. Η κυριαρχία σου θα είναι δεδομένη, γι’ αυτό μην ανησυχείς αν έχεις κάποια κολλήματα αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Θα κολυμπήσεις στα βαθιά και θα ασχοληθείς περισσότερο με κρυμμένα και ανείπωτα πράγματα της ψυχοσύνθεσής σου. Μόνο αν θέλεις να δώσεις αγάπη αληθινή θα ξεπεράσεις όλες τις πληγές του παρελθόντος. Αναγκαστικά φροντίζεις τη ψυχή σου περισσότερο από ότι παλιά και βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανασυγκρότησης και εσωτερικής αναγέννησης. Αν θέλεις να ξεφορτωθείς κακές αναμνήσεις, είναι μια καλή περίοδος να καθαρίσεις το μυαλό σου. Θα αναθεωρήσεις και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα αναγνωρίσεις τους εχθρούς και τους φίλους σου και θα δεις καθαρά τις ευθύνες και τα δικαιώματά σου. Αποσύρεσαι από τα κοινά και αυτό τελικά δεν είναι τόσο φοβερό, αφού η αναθεωρητική διαδικασία που κάνεις είναι πολύ σημαντική καθώς θα αποκτήσεις αυτογνωσία και εμπειρία για τις ψυχολογικές διεργασίες που θα αντιληφθείς μέσα σου. Θα πάρεις, τέλος, αποφάσεις για την εξέλιξή σου και την κατεύθυνση που θα στρέψεις την ενέργειά σου.

Αιγόκερως

Θα έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις μια δική σου κοσμοθεωρία αλλά συγχρόνως, θα απομονωθείς από πρόσωπα και φίλους που δεν έχετε κοινή πορεία. Η ποιότητα που μπορεί να αναζητήσεις μέσα στη φιλία μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς απόλυτα και αυτό να σε απομακρύνει από πρόσωπα που δεν θα είναι μέσα στις προδιαγραφές σου. Μια ερωτική φιλία, που μπορεί να ξεδιπλωθεί ξαφνικά, θα σε κάνει να νιώσεις ότι μπορεί τελικά κάτι καλό να γίνει στην ζωή σου, ιδιαίτερα όταν γίνεται με Ταύρο ή Σκορπιό. Πιθανόν να σε απορροφήσει ένα χόμπι που θα είναι αρκετά ατομικό και μέσα από εκεί να γίνεις κάπως απόμακρος/η. Το καλό είναι ότι θα ενεργοποιηθείς πολύ στον επαγγελματικό σου τομέα και μέσα από νέες γνωριμίες ή επαφές θα προσπαθήσεις να κατακτήσεις τα ψηλότερα σκαλιά της ιεραρχίας. Η πολιτική και οτιδήποτε θα έχει σχέση με πολιτικές επιστήμες σε ενδιαφέρει πολύ.

Υδροχόος

Μπορεί ξαφνικά να μπεις σε διαδικασία ανταγωνισμού και διεκδίκησης, γιατί έχεις αγωνιστεί πολύ σκληρά και δε θέλεις με τίποτε να παραδώσεις τα όπλα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Οι επιδιώξεις σου θα είναι πιο υλικές και θα παλέψεις για να επαναφέρεις την τάξη σε πολλά πράγματα, που πιθανόν να είχε χαθεί από την δική σου αδράνεια ή αδιαφορία για τα κεκτημένα σου. Να προσέξεις τις επιθέσεις που μπορεί να κάνεις ακόμα και σε άτομα που μπορεί να σε έχουν αδικήσει. Φρόντισε να μην ξεφύγεις και δημιουργήσεις βεντέτες στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον. Η σχέση με Σκορπιό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και θα χρειαστεί να έχεις ξεκάθαρη θέση για να μπορέσεις να κάνεις σωστή προσέγγιση. Ο έντονος συναισθηματισμός σίγουρα θα σε κάνει να ξεχάσεις την αδιάφορη ή αδρανή στάση για μια πραγματικότητα, που πιο πριν δεν έβλεπες. Επειδή θα έχεις ανάγκη να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση, θα βγάλεις στην επιφάνεια ηγετικές ικανότητες και τάσεις. Πρόσεχε μόνο μη φτάσεις στην υπερβολή και σε παρασύρουν ιδεαλιστικές παρορμήσεις και δονκιχωτισμοί, να παλεύεις, δηλαδή, αόρατους εχθρούς και να ζεις μέσα σε μια υπερφίαλη ψευδαίσθηση, η οποία το μόνο που θα κάνει είναι να σε κουράσει ψυχικά και σωματικά .

Ιχθύες

Θα έχεις την ικανότητα να διεκδικήσεις όλα σου τα δικαιώματα και γενικά οτιδήποτε αφορά νομικά θέματα, σπουδές ή οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό. Θα θελήσεις να αγωνιστείς για τα προσωπικά σου ιδανικά και θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις τη γνώση που θα σου δώσει αυτές τις δυνατότητες. Θα ανεβάσεις την ποιότητα στην ζωή σου και θα επιδιώξεις να κάνεις ριζικές αλλαγές, στις οποίες θα συμμετάσχεις εσύ με ένα δικό σου, ξεχωριστό τρόπο. Η διοχέτευση της ενέργειάς σου σε κοινωφελείς σκοπούς καλύπτουν κάποιες εσωτερικές σου ανάγκες. Το ταλέντο που μπορεί να έχεις στις δημόσιες σχέσεις πιθανόν να εξελιχθεί σε κάτι που θα σε ωφελήσει και επαγγελματικά. Κερδίζεις, επίσης, χρήματα είτε από την απόφαση ενός δικαστηρίου είτε από μια ασφάλεια. Θα χρειαστεί όμως η ορμή και η δύναμη που έχεις για δράση να είναι συνέχεια υπό έλεγχο για να μην γίνουν στραβοτιμονιές και λάθη από την πλευρά σου. Μια σχέση από το εξωτερικό και κυρίως με Κριό, Ταύρο ή Σκορπιό θα σε απασχολήσει πάρα πολύ, κι αν τη δουλέψεις με σωστό τρόπο θα έχει και ένα καλό αποτέλεσμα.

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella