LIFESTYLE

Στο χορό του έρωτα: ποιες οι ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο- έρχονται γάμοι και δεσμεύσεις

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 18/07

assets_LARGE_t_420_53799766_type12128

 

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπική σου ζωή περνάει κάποιες διακυμάνσεις και με τον τρόπο σου προσπαθείς να τις εξισορροπήσεις. Το ζητούμενο είναι να ακούσεις το ένστικτό σου και να μην παραδοθείς σε συναισθηματικές παρορμήσεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθος, κυρίως για ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω. Επειδή συνήθως κουράζεσαι πολύ καλύτερα να μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε πνίγουν γιατί μερικές φορές ξεφεύγεις. Αν έχεις γεννηθεί μέχρι και τις 6/4 έχουν ήδη γίνει πολλά ξεκαθαρίσματα από την ενέργεια του πλανήτη Ουρανού και επιτέλους θα δεις την αλήθεια σε σχέση με τον εαυτό σου και το άλλο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρατάς κάποιες αποστάσεις και δεν δένεσαι παραπάνω συναισθηματικά γιατί θέλεις να αποφύγεις κάποια ιδιαίτερα δεσίματα. Υπάρχει πίεση από τις εξωτερικές καταστάσεις να λειτουργήσεις περισσότερο συντροφικά και αυτό μπορεί να μην σου αρέσει γιατί η επικοινωνία για σένα είναι αρκετά δύσκολη και τις περισσότερες φορές δεν είσαι σε θέση να κάνεις μεγάλες αναλύσεις. Καρκίνος και Αιγόκερως είναι πιο κοντά σου και δεν σου δημιουργούν εντάσεις. Αντίθετα Κριός, Ζυγός και Τοξότης σε πιέζουν αρκετά και με τον τρόπο τους μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, όσο είναι ακόμα στο ζώδιό σου, θα σου δίνει την δυνατότητα να νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Για αυτό θα μπορέσεις να συναντήσεις πιο εύκολα ένα Ζυγό που έχει την εξυπνάδα και την ευελιξία να σε κατακτήσει με το μυαλό. Πιθανόν κάποια ζόρια είτε με την οικογένεια σου, είτε με άλλα άτομα που σε φορτίζουν και θέλουν να κάνεις το δικό τους να λειτουργούν εις βάρος της σχέσης σου. Η πιθανότητα να ξεφύγεις από ένα Κριό είναι πολύ δύσκολη γιατί σου αρέσει και τα παιχνίδια που παίζεις μαζί του δεν τα παίζεις με άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκ των πραγμάτων θα προσπαθήσεις να καλύψεις τις βασικές ανάγκες σου και μέσα από αυτό θα δεθείς περισσότερο με ένα πρόσωπο που για σένα θα είναι σημαντικό. Επειδή υπάρχει τάση να κάνεις μαζί του και μια δουλειά λόγω των φιλόδοξων σχεδίων που έχεις μέσα στο μυαλό σου καλό είναι όσο μπορείς να τα ξεκαθαρίζεις ως ένα επίπεδο για να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας. Σκορπιός, Τοξότης ή Αιγόκερως θα παίξουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να ζήσεις καλά και μπορεί να μην δίνεις και μεγάλη σημασία στις διαφορές που έχεις με το πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως αν είναι Υδροχόος και νομίζεις ότι ζει στον κόσμο του γιατί δεν σε καταλαβαίνει ή δεν σου συμπαραστέκεται. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αν τον αγαπάς να τον αποδεχτείς γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν πιέζεις την προσωπικότητα του άλλου για να σου φερθεί όπως θέλεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί «να σου κουνάει την ουρά του» ένας Ιχθύς που χρειάζεται όμως πρώτα να περάσετε από το φιλικό επίπεδο για να δείτε αν υπάρχουν κοινά μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντυπωσιάζεσαι με το βάθρο που μπορεί να σε βάλει ένας Καρκίνος αλλά ενδόμυχα πιστεύεις ότι μπορεί να το κάνει για να πετύχει κάτι που θέλει από εσένα. Μην βάζεις στον μυαλό σου τέτοιες έννοιες γιατί χαλάς όλη την καλή ατμόσφαιρα. Μάθε να παίρνεις, ακόμα και από τον Κριό που είναι πολύ βιαστικός και παρορμητικός και νομίζεις πάντα ότι σε καταδυναστεύει. Και αυτός με τον τρόπο του σου δίνει πράγματα και χρειάζεται να τα αξιολογήσεις σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει ένα παρασκήνιο μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης και εξάρτησης από ένα πρόσωπο που με τον τρόπο του σου έχει γίνει απαραίτητο. Μπορεί να μην είναι αλήθεια αλλά επειδή δεν θέλεις να τα χαλάσεις μαζί του (αυτό είναι το πρόβλημά σου) θα κάνεις υποχωρήσεις που μπορεί στην πορεία να μην σου αρέσουν. Ο Άρης στο ζώδιό σου ακόμα συνεχίζει να σε σπρώχνει σε προσωπική δράση αλλά οι συναισθηματικές αναστολές σε κάνουν και πηγαίνεις σε πολλά πράγματα πίσω. Ο Καρκίνος, Αιγόκερως σε κρατάνε από το μανίκι πιθανόν λόγω και οικογενειακής σχέσης ενώ με Δίδυμο και Υδροχόο περνάς καλύτερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καλό είναι ότι είσαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο και επειδή τις περισσότερες φορές ζεις μέσα σε μια απομόνωση θα διαπιστώσεις ότι έχεις καταλάβει καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει ή που είναι δίπλα σου. Με την απόσυρσή σου αντιλήφθηκες πιο βαθιά πράγματα που πιθανόν να σου είχαν ξεφύγει. Το ζητούμενο είναι η αποδοχή αλλά και η ένδειξη του προσωπικού ενδιαφέροντος για το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Κριός όλο και σε τριγυρίζει αλλά και οι δυο είστε ήξεις αφήξεις. Ο εγωισμός δεν πρέπει να υπάρχει στη σχέση σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα γνωρίσεις μέσα από επαγγελματικό κύκλο έναν Δίδυμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είσαι στα καλύτερα σου γιατί όλο και κάποιο πρόβλημα βγαίνει και σε αποσυντονίζει. Για αυτό προσπάθησε αν μπορείς να μην μεταφέρεις τα δύσκολα ζητήματα και κυρίως τα οικογενειακά στην σχέση σου γιατί την επιβαρύνεις συναισθηματικά. Η απόδειξη για την αγάπη σου που μπορεί να ζητάει ο Ταύρος ή ο Καρκίνος θα είναι δύσκολη γιατί κατά κάποιο τρόπο καταπιέζεσαι από αυτές τις απαιτήσεις. Ο Δίδυμος ενώ σε θέλει μερικές φορές βγάζει πολύ επιθετικότητα μαζί σου και δεν ξέρεις πώς να τον διαχειριστείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πηγαίνεις περισσότερο με την πλευρά του άλλου και μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσεις θα αποδείξεις ότι νοιάζεσαι και φροντίζεις για την σχέση σου. Δεν είναι εύκολο αλλά επειδή σου έχει βγει το ένστικτό της προστασίας και της συντήρησης κάνεις υποχωρήσεις. Εκτός αν δεν βλέπεις πράσινο φως, αντιδράσεις και πεις «ως εδώ, δεν πάει άλλο». Τότε, αν έχεις αδικηθεί θα ζητήσεις να βρεις το δίκιο σου με οποιοδήποτε κόστος. Ο Κριός, Ζυγός ή Υδροχόος είναι υποψήφιοι για την επανάσταση. Όλα πάντως να ξέρεις εξαρτώνται από εσένα και τον τρόπο που έχεις αποφασίσει από εδώ και πέρα να ορίσεις την ζωή σου. Το ενδιαφέρον ενός Καρκίνου σίγουρα σε κολακεύει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιστεύεις ότι οτιδήποτε κι αν κάνεις έχεις φτάσει πλέον σε ένα στάδιο που δεν μπορείς να υποχωρήσεις γιατί από εδώ και πέρα κτίζεις το μέλλον σου. Αν σου ζητήσει το άτομο που σχετίζεσαι να αναγνωρίσεις την προσφορά του για να συνεχίσετε να είστε μαζί, μην το απαξιώσεις γιατί πιστεύεις ότι στην ουσία όλα εσύ τα κάνεις. Να θυμάσαι ότι το ταγκό θέλει δυο χορευτές που έχουν μαζί την ευθύνη για την κοινή τους ζωή. Η προσοχή από έναν Δίδυμο ή Ζυγό θα σε εντυπωσιάσει αλλά το βασικό ρόλο τον παίζει το Λιοντάρι που ασκεί μια περίεργη έλξη πάνω σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα περάσεις καλές ημέρες. Αν και έχεις μια μεγαλύτερη ελαφρότητα από άλλες φορές και διαδίδεις ότι ένα πρόσωπο ότι το ξέχασες ήδη, μέσα σου δεν συμβαίνει αυτό και ίσως θέλεις με κάποιο τρόπο να καλύψεις το τραύμα σου. Ο Δίδυμος πάει και έρχεται και σε γεμίζει με ελπίδες ότι θα είστε μαζί αλλά στο τέλος τα αναιρεί όλα. Αναρωτιέσαι μήπως φταις και εσύ, όμως το αποκλείεις γιατί κατά την γνώμη σου φέρεσαι άψογα. Σκέψου το καλύτερα! Πάντως αυτό που θέλεις είναι να καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ατόμου που επιθυμείς για να μπορέσει να σου ξεδιπλωθεί.

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella