LIFESTYLE

Ζώδια: Για ποιους έρχεται μοναδικό τριήμερο με κέρδη και έρωτα

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι γεμάτη με πολλές μικροδουλειές, που θα σπαταλήσουν το χρόνο σου, και μια τάση για ανάληψη πολλών πρωτοβουλιών. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα δραστηριοποιηθείς ξαφνικά για να τελειώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Μια συνεργασία, στην προκειμένη φάση, είναι απαραίτητη χωρίς να σημαίνει ότι θα υποταχθείς στα «θέλω» των άλλων συνεργατών. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, όλα θα ηρεμήσουν αφού θα ασχοληθείς με οτιδήποτε είναι βασικό και αναγκαίο για σένα. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις και το πρακτικό κομμάτι της ζωής, ιδίως οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συμμετέχεις σε πολλά πράγματα και αυτό σε βοηθά να ξεχνιέσαι από τα θέματα που σε απασχολούν. Επιδιώκεις να κάνεις ποιοτικές παρέες, πράγμα που θα διαπιστώσεις αυτές τις μέρες. Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις είναι σημαντικές και σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους πολλούς, ειδικά σε θέματα εργασίας. Από το Σάββατο και μετά, θα εντυπωσιαστείς με την ορθότητα των κινήσεων σου, αφού σε καθοδηγεί το ένστικτό σου καλύτερα από ποτέ. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, το συναίσθημα γύρω σου θα ρέει άφθονο, ενώ η οικογένεια θα σε καλύψει σε πολλούς τομείς. Αν ξεφύγεις για λίγες ημέρες από την πόλη και βρεθείς σε μια εξοχική περιοχή θα σε ευεργετήσει τα πλείστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν λειτουργήσεις μέσα από τις δικές σου αρχές, θα δεις μια πραγματικότητα που δεν ήταν εύκολο πιο πριν να αντιληφθείς. Θα οργανώσεις καλύτερα το καταφύγιό σου για να μπορείς ανενόχλητα να σκέφτεσαι, να γράφεις ή ακόμα και να μιλάς με τα δικά σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά, αλλά μάλλον θα βρεις λύσεις σύντομα. Επίσης, μπορεί να φιλοξενηθείς σε σπίτια φίλων ή συγγενών για λίγες ημέρες και θα αλλάξεις παραστάσεις. Αυτό που σε ταλαιπωρεί είναι η συναισθηματική ωριμότητα. Αλλά κάθε φορά που μια εμπειρία σε εκπαιδεύει, εξελίσσεσαι συναισθηματικά και ψυχικά. Καρκίνος, Τοξότης και Αιγόκερως σε καλύπτουν σε όλους τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την τιμητική σου από σήμερα, αφού η Αφροδίτη μπήκε στο ζώδιο σου και θα νιώθεις οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι «σα στο σπίτι σου». Βέβαια, δεν θα περιμένεις να σου προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα και προστασία οι υπόλοιποι, γι’ αυτό θα ξεκινήσεις να τη φτιάχνεις από μόνος/η σου. Δηλαδή, θα οργανώσεις καλύτερα τον προσωπικό σου χώρο ή το εξοχικό και θα αποσυρθείς εκεί για γιατρέψεις τη ψυχή και το σώμα σου από τις κακουχίες του χειμώνα. Από την άλλη, θα αναζητήσεις μια καλύτερη σχέση που θα σε εκφράζει πλήρως και θα είναι το άλλο σου μισό. Σήμερα, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, θα κάνεις πολλά πράγματα για να δημιουργήσεις τις τέλειες συνθήκες ζωής, ζητώντας ταυτόχρονα από τον περίγυρο επιβεβαίωση για τις προσωπικές σου κατακτήσεις αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Από το Σάββατο και εξής, θα περάσεις πολύ ήρεμα και όμορφα και μπορεί να βγάλεις χρήματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες κιόλας μέρες.

ΛΕΩΝ

Επειδή ο Δίας έχει ήδη μπει στο ζώδιο σου σίγουρα θα νιώθεις μια εσωτερική αισιοδοξία, η οποία πηγάζει χωρίς να έχεις ανακαλύψει κάτι το εξαιρετικό. Απλά, έχεις καλή διάθεση και μια αίσθηση ότι το μέλλον σου βρίσκεται σε καλά χέρια. Η αλλαγή της διάθεσης και μόνο θα σου προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες για να ξεκινήσεις και πάλι να παίρνεις τα πάνω σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, μπορεί να σου δοθεί η δυνατότητα για μια ξαφνική συνεργασία προερχόμενη από τις κοινωνικές σου επαφές. Από το Σάββατο το μεσημέρι όλα τα θέματα υλικών αγαθών και σπιτιού βγαίνουν στην επιφάνεια και καλείσαι να βρεις λύσεις. Με έναν Ταύρο σε συνδέουν κοινές απόψεις και αυτό σας κάνει να έρθετε πιο κοντά. Ίσως η λύση των προβλημάτων σου βρίσκεται σε ένα ποιοτικό δείπνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολλά να κάνεις και νιώθεις ότι ο χρόνος δε σου φτάνει. Από τις λίγες φορές που έχεις καταλάβει ότι χρειάζεται να μη ρωτάς και να μη μιλάς ανοικτά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, μαθαίνοντας να σιωπάς και να υπομένεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Συνήθως βομβαρδίζεις το σύντροφό σου με ερωτήσεις και αυτό κουράζει. Αν συμπεριφερθείς με διακριτικότητα, θα πετύχεις θαύματα με Καρκίνους και Σκορπιούς. Συνέχισε να μιλάς με έναν Κριό γιατί είναι ο μοναδικός που σε βγάζει από τα αδιέξοδα της επικοινωνίας και της δράσης. Από το μεσημέρι του Σαββάτου κι έπειτα, όλα ηρεμούν και ισορροπούν με στόχο την προσωπική σου γαλήνη. Πάντως χρειάζεσαι και τον ερωτισμό, για να ξεπροβάλει ο ρομαντισμός που είναι κρυμμένος, από φόβο μήπως σε παρεξηγήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ασχολείσαι με πολλές υποθέσεις και αυτό σου δίνει τις γνώσεις και την εμπειρία που έχεις ανάγκη. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις ότι μπορεί να εκτοξευτείς ξαφνικά σε μια δουλειά καθώς μπορείς να διεξάγεις τις υποχρεώσεις σου με ικανότητα και διορατικότητα. Το Σάββατο αποτελεί μία καμπή για να κάνεις πράγματα που μπορεί να βαριέσαι ή σε κάνουν να επαναλαμβάνεσαι, τα οποία, ωστόσο, είναι χρήσιμα και προσοδοφόρα. Ένας Ταύρος σε προσγειώνει αλλά συγχρόνως σε βάζει και στα κόλπα του συστήματος. Πάντως η επιθυμία για οικογένεια και να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που είναι γύρω σου θα είναι έντονη, ειδικά σε σένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση κι όλα λειτουργούν ρολόι, χωρίς μεγάλες εντάσεις και σκαμπανεβάσματα. Τώρα μπορείς να τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, να βγεις μπροστά και να πάρεις ανοιχτές πρωτοβουλίες. Από το Σάββατο και μετά, θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που συνεργάζεσαι ή σχετίζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα νιώσεις πληρότητα και συναισθηματική γαλήνη. Μην αφήνεις κάποιους να χαλάνε την ηρεμία σου και φρόντισε να γίνει αυτό με αισιόδοξες σκέψεις για σένα και τους οικείους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνεις πολλά πράγματα μαζί και τώρα νιώθεις κούραση αλλά όταν θα τελειώσεις το μόνο που θα αισθάνεσαι είναι ικανοποίηση. Η φροντίδα του σπιτιού και γενικά το νοικοκύρεμα των οικονομικών και των υποθέσεων που είχες αναβάλει, είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν σύντομα για να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για εξέλιξη. Η φιλοξενία για σένα είναι ιερή και ειδικά αυτές οι μέρες ενδείκνυνται να ανοίξεις το σπίτι σου, να δεχτείς επισκέψεις συγγενών και φίλων. Οι αποδράσεις στην εξοχή και στη θάλασσα σε ευνοούν ψυχικά και σωματικά, οπότε επιδίωξε τις. Ένας Καρκίνος μπορεί να αποτελεί για σένα μια ανάμνηση, που όμως σε πονάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε απασχολούν ποικίλες υποθέσεις και φαίνεσαι αλαφιασμένος/η. Η συμπεριφορά αυτή είναι εντονότερη σε εσένα που έχεις γεννηθεί τελευταίες μέρες, καθώς τα μέτωπα είναι πολλά και προσπαθείς να τα καλύψεις ταυτόχρονα. Θέματα εξωτερικής εμφάνισης και καλλωπισμού σε αγχώνουν, αφού προσπαθείς πάντα να πετύχεις τα τέλεια πρότυπα, παρόλο που δε χρειάζεται να παλεύεις για κάτι τέτοιο. Από το Σάββατο κι ύστερα, θα ηρεμήσεις και όλες οι υποχρεώσεις θα μπουν σε ένα πρόγραμμα και ρυθμό. Υποθέσεις άλλων ατόμων προστίθενται στις δικές σου και ζητούν κι αυτές από το χρόνο σου. Αλλά άτομα με καλή αύρα είναι έτοιμα να συνδράμουν στις απαιτητικές σου υποχρεώσεις. Το σπίτι και ο προσωπικός σου χώρος θα αποτελέσουν το ήρεμο λιμάνι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις κάποιες ενοχές για τον τρόπο που διαχειρίστηκες μέλη και υποθέσεις της οικογένειάς σου. Οι ενοχές, εάν το σκεφτείς καλύτερα, προέρχονται από συναισθηματική στάση απέναντι στο ζήτημα και όχι από αντικειμενική εκτίμηση της κατάστασης. Άνοιξε την καρδιά σου και εξέφρασε τι συναισθηματικές σου ανάγκες στα οικογενειακά σου πρόσωπα, καθώς τις περισσότερες φορές φαίνεσαι απόμακρος/η και πολλοί σε κατηγορούν για έλλειψη συναισθηματισμού. Από το Σάββατο και εξής, εγκαταλείπεις τις θεωρίες και αναλαμβάνεις δράση για υλικά και πρακτικά ζητήματα. Η επαφή με έναν Ταύρο ή ένα Σκορπιό χρειάζεται κι αυτή πράξεις και όχι λόγια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση για αλλαγή και οι πρωτοβουλίες θα σε εξελίξουν. Σε αυτή την προσπάθεια ίσως πληγώσεις ανθρώπους, πράγμα που θα σε δυσαρεστήσει, αλλά είναι ο μοναδικός δρόμος για να προχωρήσεις μπροστά. Η επαφή με το εξωτερικό ή με συγγενείς βελτιώνεται εντυπωσιακά. Με έναν Καρκίνο, ενώ μπορείτε να τα πάτε καλά, αντιπαρατίθεστε συνεχώς γιατί νιώθει ότι δεν είσαι εκεί μαζί του. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η πίστη σε μια υψηλή πνευματική δύναμη σε ενισχύουν ψυχικά.

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/