LIFESTYLE

Ζώδια: μια εβδομάδα με εκπλήξεις και αλλαγές για πολλούς από εσάς ξεκινάει- Ποιοι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα – Δείτε τις προβλέψεις

bikini_woman_hat_beach_sea_h_633_451

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, η τύχη σου στον έρωτα ανθίζει! Οι παρουσίες του Ηλίου και του Ερμή στο ίδιο περιβάλλον «δηλώνουν» ότι θα περάσεις καλά καθώς θα φλερτάρεις συνεχώς και μάλιστα με αρκετά καλές επιδόσεις. Αν έχεις έναν σοβαρό δεσμό, ανανεώνεσαι και πετάς στα σύννεφα αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Δία θα εξάρει την ανταγωνιστική σου διάθεση και ίσως σε εξωθήσει σε υπερβολές που θα βάλουν το ταίρι σου σε σκέψεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε περίπτωση που δεν βρίσκεσαι ήδη αλλού, μεταφορικώς ή κυριολεκτικώς, οι δημόσιες σχέσεις, οι κοινωνικότητες και οι επαφές με άτομα ισχύος είναι το καλύτερό σου. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αλλάζει ριζικά την πρόβλεψη, μάλλον θα τα πας καλά καθώς θα κερδίζεις την εύνοια των ανωτέρων σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες για τα σπουδαία που ίσως έρθουν με τη νέα σεζόν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, τον Σκορπιό, σε όψη τετραγώνου με τον Δία θα πρέπει να είμαι προσεκτικός/η για να μην κάνω κάποια λανθασμένη κίνηση στον τομέα της δουλειάς που θα μου κοστίσει. Επίσης, καλά θα κάνω να μην στεναχωρώ την οικογένειά μου και να της αφιερώνω περισσότερο χρόνο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ενώ η Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι αρκετά κατευναστική, δυστυχώς τα πνεύματα ανάβουν με τον Άρη στον Σκορπιό και μάλιστα σε όψη υπερβολής με τον Δία. Η μόνη λύση είναι να σοβαρευτείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να δώσεις οριστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, θετικές ή αρνητικές ώστε να εξωραΐσεις τον Άρη που θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα και τους θυμούς.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι αυτή την περίοδο αντιμετωπίζεις πολλές επαγγελματικές δυσκολίες και δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους συναδέλφους σου, οι οποίοι σε ανταγωνίζονται, δεν «το βάζεις κάτω» και προσπαθείς να προλειάνεις το έδαφος για πιο μεγαλεπήβολα έργα. Να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, να κινηθείς με σύνεση και να έχεις υπομονή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας περάσω περισσότερες ώρες στο σπίτι ή και εκτός αλλά με την οικογένειά μου. Θα αντλήσω χαρά και αισιοδοξία από τους αγαπημένους μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ερμή στον Λέοντα οι αλλαγές που γίνονται στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτες εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης λέει το ακριβώς αντίθετο. Φαίνεται ότι τώρα θα φλερτάρεις με πολλά ποσοστά επιτυχίας και δεν αποκλείεται να βρεις το αντικείμενο του πόθου σου σε ένα ταξίδι. Σημασία έχει ότι ακολουθείς τις επιθυμίες σου και βρίσκεσαι σε ισορροπία με τους εαυτό σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν επιμένεις να δουλεύεις ντάλα καλοκαίρι, θα δεχθείς προτάσεις για ενδιαφέρουσες συνεργασίες, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, θα μπουν τα θεμέλια για μεγαλύτερη κοινωνική καταξίωση. Μπορεί να μην έχεις άμεσα τα προσδοκώμενα οφέλη από τη δουλειά σου αλλά είναι πιθανό να δημιουργείς τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι προσπάθειές μου να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, κληρονομικά, διατροφές, μάλλον θα αποβεί άκαρπη. Καλύτερα να μην υπογράψω διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα πετάς στα σύννεφα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρόσεξε, όμως, γιατί η τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις είναι επικίνδυνη και θα ήταν κρίμα να προσγειωθείς απότομα αργότερα. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου, ιδιαίτερα σε μία καινούργια γνωριμία. Πάντως αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να ξεδώσεις, να κάνεις ένα ταξίδι ή να πάρεις τις διακοπές σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν βρίσκεσαι σε κάποιο θέρετρο, δεν αποκλείεται να πάθεις κρίση εργασιομανίας. Ωστόσο, η κρίση σου θα «πιάσει τόπο» καθώς θα κερδίσεις έδαφος στη δουλειά σου και, απ’ ότι φαίνεται, θα ρίξεις τα θεμέλια για την οικονομική άνοδο που μάλλον θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες. Αν θέλεις να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα, είναι προτιμότερο να το αναβάλλεις για την επόμενη εβδομάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω λίγο τη συμπεριφορά μου γιατί δεν αποκλείεται να παρεξηγηθώ από το περιβάλλον μου λόγω των συναισθηματικών μου υπερχειλίσεων.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία, τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου και εφ’ όσον είσαι αξιοπρεπές Λιοντάρι και δεν σε χαλάει ο προσωπικός σου χάρτης, αποφασίζεις να τα δώσεις όλα για χάρη του έρωτα! Αν έχεις έναν δεσμό, μέρα με τη μέρα, θα νιώθεις όλο και πιο ασφαλής, θα βλέπεις τα πράγματα να οδεύουν συνεχώς προς το καλύτερο. Το φλερτ ανάβει καθώς παίζεις στα άκρα αλλά, παρόλα αυτά, κερδίζεις την εμπιστοσύνη των «θυμάτων» σου και χειρίζεσαι τις καταστάσεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και νέοι στόχοι θα μπουν στο πρόγραμμα. Ωστόσο, επειδή –με τον Άρη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Δία- θα είσαι συνεχώς «στο τρέξιμο», θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί οι παρορμήσεις σου μπορεί να σε βάλουν σε κινδύνους.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να εστιαστώ στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Ίσως, αυτή την εβδομάδα, θα προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο σπίτι και να αναγκαστώ να βάλω για τα καλά το χέρι στην τσέπη. Δεν αποκλείεται να πανικοβληθώ λόγω πολλών εξόδων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, το πιο πιθανό είναι ότι είτε θα υπάρξουν πολλές εντάσεις στην προσωπική σου ζωή καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια τα νεύρα σου, είτε θα συντηρείς μια κατάσταση μυστική που θα σε βάζει στην πρίζα. Με τον Άρη στον Σκορπιό, το τρίτο ηλιακό σου σπίτι, να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία, πρόσεχε τι λες και πώς το διατυπώνεις γιατί μπορεί να προσβάλεις το ταίρι σου και εκ των υστέρων να είναι δύσκολο να επανορθώσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι η αποχή από τη δουλειά είτε πας διακοπές είτε όχι. Αν είσαι αναγκασμένος/η να παραμείνεις επί των επάλξεων, να ξέρεις ότι θα κουράζεσαι υπερβολικά καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών, πιθανώς και των συναδέλφων σου που θα λείπουν σε διακοπές.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω όταν οδηγώ γιατί θα έχω την τάση να είμαι απρόσεκτος/η. Αν ταξιδέψω, ας προσπαθήσω να έχω προβλέψει κάθε λεπτομέρεια και να έχω περιθώρια χρόνου για το απρόβλεπτο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθώ.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα, θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό και θα εστιαστείς στη διασκέδαση, την καλοπέραση, τα φλερτ. Η αλήθεια είναι ότι τα μηνύματα των άστρων δεν μιλούν για πολύ σοβαρές καταστάσεις αλλά και δεν τις αποκλείουν. Από τον προσωπικό σου χάρτη και μόνο θα εξαρτηθούν οι εξελίξεις. Πάντως, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσεις καλά.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται με ιδιαίτερη ευκολία αυτή την περίοδο. Αν δεν πάθεις κρίση αναβλητικότητας, λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας ή λόγω των καλοκαιρινών ρυθμών, μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για όλη την υπόλοιπη χρονιά και να κάνεις καθοριστικές, για το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλαγές. Αλλαγές που θα σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω μία πιο συνετή διαχείριση κι ας μην παρασύρομαι από τους πειρασμούς της αγοράς. Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να βγω εκτός προϋπολογισμού λόγω σπαταλών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Κάποιες ευκαιρίες καριέρας που προκύπτουν συνδυασμένες με την υπερένταση που έχεις λόγω του Άρη στο ζώδιό σου και του τετραγώνου του με τον Δία, σε εξωθούν στο να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας θα συνέλθεις και θα σπεύσεις να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος, φλερτάροντας και μπαίνοντας ορμητικά στο ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν επιλέξεις τις διακοπές και παραμείνεις επί των επάλξεων, θα βρεθείς με καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές και με ανακτημένη την αυτοπεποίθησή σου στον τομέα της καριέρας. Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία, τον Ήλιο και τον Ερμή στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι, τον Λέοντα, μόνο καλές εξελίξεις θα έχεις να περιμένεις. Ενδεχόμενα, τώρα θα δεχθείς μία πολύ δελεαστική πρόταση για τη σεζόν που θα αρχίσει το φθινόπωρο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία και οι υπερβολές που προκαλεί μπορεί να με κάνουν αδέξιο στις σχέσεις μου, να πω ή να κάνω πράγματα για τα οποία να μετανιώσω όταν θα είναι αργά. Καλύτερα να προσέχω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας βρίσκεται στον πύρινο Λέοντα παρέα με τον Ήλιο και τον Ερμή! Φλερτ και κατακτήσεις στη πρώτη γραμμή! Η περίοδος είναι άκρως φλογερή, ιδιαίτερα για εσένα τον αδέσμευτο Τοξότη καθώς αυξάνεις κατά πολύ την αυλή των θαυμαστών σου. Από την επόμενη εβδομάδα που θα μπει και η Αφροδίτη στο παιχνίδι, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο υπέροχα για τους έρωτές σου, για διασκέδαση, για διακοπές.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι σε τετράγωνο με τον Δία, φαίνεται ότι ξεπερνάς τα όρια της αντοχής σου με κίνδυνο να καταρρεύσεις. Οι δουλειές που αυτή την περίοδο σε καταπιέζουν, σου απομυζούν και την τελευταία ρανίδα της ενεργητικότητάς σου. Μέσα σε όλα αυτά να φυλάς τα νώτα σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν αυτοί που δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω την υγεία μου. Το ευάλωτο νευρικό μου σύστημα με καθιστά ευάλωτο σε αλλεργίες ενώ θα πρέπει να προσέχω τον Ήλιο και τις παρενέργειές του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Επιτέλους με την Αφροδίτη στο έβδομο ηλιακό σου σπίτι, των σχέσεων, θυμάσαι την ύπαρξη του έρωτα και σώνεις την κατάσταση με το ταίρι σου. Επειδή οι συγκυρίες είναι με το μέρος σου, φροντίστε να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να πάρεις τις διακοπές σου ή έστω να αποδράσεις έστω και για λίγο προκειμένου να απομονωθείς λίγο στην αγκαλιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η περίοδος είναι καλή για την ανεύρεση ερωτικού συντρόφου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλύτερα καθώς ο Άρης από τον Σκορπιό σε βάζει στη διαδικασία να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Καλά θα κάνεις να «τα δώσεις όλα» για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες. Μην ανησυχήσεις αν προκύψουν κάποιες δυσκολίες γιατί θα είναι παροδικές και, εν τέλει, θα αποδειχθούν χρήσιμες καθώς θα σε σμιλέψουν ακόμη περισσότερο και θα σε αναγκάζουν να οργανώσεις με περισσότερη προσοχή τα σχέδιά σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή γιατί θα «ελαφρύνει» η ψυχή μου, θα νιώθω πιο ασφαλής σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία, τον Ερμή και τον Ήλιο στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου, αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται, φλερτάρεις με εξαιρετική επιτυχία και περνάς υπέροχα στις παρέες. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα βρεις τους τρόπους να περάσεις καλά και να ταράξεις με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν έχεις παρασυρθεί από τους καλοκαιρινούς ρυθμούς και τους έρωτες, η περίοδος εγκυμονεί πολλές ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Μπορεί τώρα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που θα αποδώσουν καρπούς αργότερα ή θα αποτελέσουν τις βάσεις σου για το φθινόπωρο. Αν παραμείνεις επί των επάλξεων μπορεί να νευριάσεις καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και δεν θα μπορείς να τις διαχειριστείς στον χρόνο που διαθέτεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να με βγάλουν εκτός προϋπολογισμού γι αυτό να προσέχω τη διαχείριση μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, των ερώτων σου. Αξιοποίησέ την για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς. Σε σιγοντάρει και ο Άρης από τον Σκορπιό καθώς σε βάζει στην πρίζα να ταξιδέψεις, να εκτονώσεις τη λίμπιντό σου σε πιο ειδυλλιακά μέρη, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καθημερινή σου εργασία. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση πλανητών μόνο ρουτίνα και δουλειά δεν εκφράζει. Φαίνεται ότι αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ανάπαυλα, διασκέδαση, διακοπές και καλό θα ήταν να την αξιοποιήσεις δεόντως για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι πιο προσεκτικός/η στα ταξίδια για να μην ταλαιπωρηθώ. Δεν αποκλείεται να ξεχάσω σημαντικά πράγματα από υπέρμετρο ενθουσιασμό. Αν ταξιδέψω με δικό μου μέσον ας έχω κάνει τα απαραίτητα service.

 

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/EBDOMADIAIES/