LIFESTYLE

Ζώδια: τι να περιμένουμε από αυτή την εβδομάδα

poses-fores-zoume-ton-megalo-erota

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό είναι σκανδαλωδώς ευνοϊκό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Θα το αξιοποιήσεις πλήρως αν σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου και αν βρεις πρωτότυπους τρόπους για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα. Στον συνδυασμό έρωτας και ταξίδι, με διάθεση ανανέωσης ή καινούργιου παιχνιδιού, σιγοντάρει και ο Άρης, ο οποίος από την Κυριακή θα βρίσκεται στο εξαιρετικά ευνοϊκό περιβάλλον του Τοξότη.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Κυριακή αρχίζει ένα ευνοϊκό δεκαπενθήμερο, γόνιμο για να αποφασίσεις σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσεις στη νέα σεζόν. Ο Δίας από τον Λέοντα και το τρίγωνό του με τον Ουρανό σε συνδυασμό με τον Άρη που από αυτή την εβδομάδα θα κινείται στον Τοξότη, σιγοντάρουν τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, τις διαπραγματεύσεις, την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω δημιουργικά σχέδια, να εκφράσω και να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου, να βάλω σε εφαρμογή τις πρωτότυπες ιδέες μου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δέχεται σκληρές όψεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο των ερώτων σου, την Παρθένο, φωτίζουν τα θέματα καρδιάς και δεν αποκλείουν τους καινούργιους έρωτες και τις ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους. Παράλληλα, ο Άρης μπαίνει στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, στον Τοξότη και θα ξυπνήσει τα πάθη, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να συζητήσεις για τις δουλειές σου και να κάνεις τις απαραίτητες συμφωνίες για να τακτοποιήσεις την καθημερινότητά σου. Από την άλλη, ο Ήλιος και η Αφροδίτη από την Παρθένο ανάβουν το πράσινο φως για να προβληθείς και να βάλεις σε εφαρμογή τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αλήθεια είναι ότι με ενεργοποιημένο το όγδοο ηλιακό σου σπίτι από τον Άρη δεν είναι παράλογες ούτε οι αλλαγές της διάθεσής σου ούτε οι απαισιόδοξες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με τον Άρη στον Τοξότη να πλησιάζει σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο ώστε να μην βλέπεις πέρα από τη μύτη σου και τις εγωιστικές σου ανάγκες γιατί μπορεί να σου κοστίσει ακριβά καθώς θα εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Θετικός είναι ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό, θέση από την οποία πριμοδοτεί τα φλερτ, τα παιχνίδια, τις συζητήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Από αυτή την εβδομάδα ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, απ’ όπου θα προκαλέσει κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα σου αποκαλύψει τους εχθρούς σου και θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη και ο Ήλιος που βρίσκονται στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας, θα ρίχνουν το φως τους στους συγκεκριμένους τομείς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι θετική για να ασχοληθώ περισσότερο με το σπίτι μου και τη διακόσμηση του καθώς επίσης και με την οικογένειά μου που θα με περιβάλλει με αγάπη και θα μου αναπτερώσει το ηθικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου και σε εξωθούν στο να φλερτάρεις, να παίζεις, να αλεγράρεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εκτονώνει τα πάθη σου με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται, θετικό ή αρνητικό. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες για να μπορέσεις τουλάχιστον να ξεφύγεις λίγο και να νιώσεις πιο ασφαλής συναισθηματικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι φαίνεται ότι θα έχεις πολλή δουλειά. Προετοιμάσου ψυχή τε και σώματι γιατί θα αναγκαστείς να αναλάβεις κι άλλες ευθύνες, πιθανόν θα κάνεις αγγαρείες που δεν σου αναλογούν και –γενικότερα- θα ενδίδεις σε πιο σκληρά ωράρια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα με ευεργετούσε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να εκτονώνω την ενέργεια του Άρη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνω ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής και να προσπαθήσω να φανώ συνεπής γιατί τώρα θα είναι πιο εύκολο να αδυνατίσω.

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Δίας δεσπόζει στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που σου φέρνει τύχη τόσο στα πρακτικά σου θέματα όσο και στους έρωτές σου. Οι περιπέτειες, τα φλερτ, οι διασκεδάσεις παραμένουν στην κορυφή των δραστηριοτήτων σου αυτή την περίοδο, όχι μόνο επειδή τα επιδιώκεις αλλά και επειδή όλο και βρίσκεται το πλάσμα που σε αποπλανά. Με τον Άρη στον Τοξότη, όλα τα ανωτέρω πολλαπλασιάζονται…

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι η προσωπική σου ζωή σε αποσπά, σου μένουν μυαλά για καριέρα και κερδίζεις έδαφος σε όλους τους τομείς. Να θυμάσαι ότι θα προκύψουν μοναδικές ευκαιρίες για να αναπτύξεις δημιουργικά σχέδια, να βάλεις σε εφαρμογή τις πιο πρωτότυπες ιδέες σου, να προβληθείς και –το σημαντικότερο- να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλή περίοδος για να κάνω ένα ταξίδι και να φροντίσω για την ανανέωση της σχέσης μου και την ανάκτηση των πρώτων ημερών του έρωτά μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου και σου δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα καθώς όλο και κάτι θα γίνεται για να αντλείς τις επιβεβαιώσεις σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα εκτονώνει τα πάθη σετάκι με τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συνεργασίες σου αναμένονται αρκετά ενδιαφέρουσες και με πιθανότητες σημαντικής κερδοφορίας. Ωστόσο, επειδή ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη και θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις, θα πρέπει να προσέχεις, προκειμένου να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα κάνει το λάθος. Να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου και να πάρεις καθαρές αποφάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη να βρίσκεται στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι, από την Κυριακή, μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι ή εντάσεις στην οικογένεια. Ας βάλω τα δυνατά μου για να μην προκαλέσω εγώ με τα νεύρα μου τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη που περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη, από αυτή την εβδομάδα θα φλερτάρεις, θα μπεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι, θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να περάσεις καλά. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον θα αρκεστείς στις περιπέτειες. Αν, ωστόσο, επιμένεις στο να υποστηρίξεις ένα πιο σοβαρό σχήμα ή να αναλάβεις ευθύνες, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι μια καλή συνθήκη για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες είναι καλές για να δρομολογήσεις τα ραντεβού σου, να επανέλθεις σε συζητήσεις που εκκρεμούσαν, να διαφημιστείς, να προβληθείς. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες πριν αρχίσουν οι δυσκολίες του Οκτώβρη με τον ανάδρομο Ερμή και τις εκλείψεις για να κλείσεις τις συμφωνίες σου και να κάνεις οποιαδήποτε σημαντική κίνηση. Να θυμάσαι ότι ο Δίας από τον Λέοντα θα ανοίγει τους ορίζοντες για την ευόδωση των στόχων σου, αρκεί να το επιτρέπουν και οι υπόλοιπες όψεις ή ο προσωπικός σου χάρτης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να βάλω περισσότερες δραστηριότητες στο πρόγραμμά μου για να αξιοποιήσω αυτό το δεκαπενθήμερο που είναι κάπως πιο ευνοϊκό για μένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις μια βαθειά ανάσα καθώς εγκατέλειψε το ζώδιό σου και τον Κρόνο που βρίσκεται εκεί. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχει ο απόηχος των ανασφαλειών που σε εξωθούν στο να έχεις αυξημένες απαιτήσεις από το ταίρι σου ή να «κλειδώνεις» στις εγωιστικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα δεν αποκλείει την έξαψη του πάθους με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.

Καριέρα – Οικονομικά: Διαφαίνονται κάποιες καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Οι μέρες είναι θετικές για να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να πραγματώσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις νέους στόχους, να απαλλαγείς από καταστάσεις που δεν σε ωφελούν. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Κυριακή που ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, το δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα. Καλύτερα να κάνω μια πιο «σφικτή» διαχείριση, προκειμένου να αντιμετωπίσω την όποια αντιξοότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Το τρίγωνο του Δία και του Ουρανού είναι πολύ ευνοϊκό για το ζώδιό σου όχι μόνο για τα πρακτικά σου θέματα αλλά και για τα αισθηματικά σου. Παράλληλα, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και ανεβάζει τη λίμπιντό σου, γεγονός που σε εξωθεί στο παιχνίδι, στα φλερτ, στις περιπέτειες. Να προσέχεις, ωστόσο, καθώς δεν αποκλείεται να σε εμπλέξει και σε «εμπόλεμες» καταστάσεις καθώς οι ανταγωνισμοί και οι αντιπαραθέσεις είναι στο πρόγραμμα.

Καριέρα – Οικονομικά: Αξίζει τον κόπο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να επιδιώξεις καινούργιες συνεργασίες, κερδοφόρες επιχειρήσεις, νέους πόρους. Να θυμάσαι ότι, ακόμη κι αν δεν το θέλεις, θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή άθλησης γιατί ο Άρης, από αυτή την εβδομάδα, θα κινείται στο ζώδιό μου και πρέπει να εκτονώνω την ένταση και την περιττή ενέργεια σε κάτι θετικό και όχι στην τάση μου να είμαι επαναστάτης χωρίς αιτία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στην ευνοϊκή για το ζώδιό σου Παρθένο και την τελευταία να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και να, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής. Ωστόσο, επειδή ο Άρης περνάει στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα και παράπονα, καλά θα κάνεις να προσέχεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα αναγκαστείς να καταβάλλεις πολλές προσπάθειες, ακόμη και για πράγματα που θα έπρεπε να διεκπεραιώνονται με περισσότερη ευκολία. Πιθανώς να νιώθεις ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι ή ότι δεν έχεις την αναγνώριση που σου αναλογεί από τους ανωτέρους σου. Οι μέρες ευνοούν εσένα που εργάζεσαι σε πολυεθνικές, έχεις σχέση με εξωτερικό, σπουδές, μέσα ενημέρωσης, συγγραφή, δημόσιες σχέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης μπαίνει στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρξει σε βάρος μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με το τρίγωνο του Δία και του Ουρανού και τον πρώτο στο ζώδιο των σχέσεών σας, αυτή η περίοδος παρουσιάζει ενδιαφέρον για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Οι περιπέτειες, οι κεραυνοβόλοι έρωτες και τα τυχερά πάσης φύσεως είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο. Τώρα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα έχεις την τάση να βγαίνεις περισσότερο με τις παρέες σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το νέο σου φλερτ.

Καριέρα – Οικονομικά: Με σύνεση και μεθοδικότητα θα βρεις τις διεξόδους σου, προκειμένου να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή. Ευκαιρίες θα έχεις αρκετές αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι ο Κρόνος θα επικροτήσει μόνο τις ειλικρινείς προσπάθειες που θα κάνεις, την εργατικότητα, την επιμέλεια, την ανάληψη καθήκοντος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας επιδιώξω να δραστηριοποιηθώ σε συλλογικό επίπεδο γιατί θα έχω επιτυχίες. Οι συνεταιρισμοί, οι ομάδες, οι σύλλογοι είναι τα πεδία στα οποία θα έχω πολλές δυνατότητες να αναπτύξω τα ταλέντα μου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Με τον Άρη στον Τοξότη, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις. Ωστόσο, τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη από το έβδομο ηλιακό σου σπίτι, των σχέσεων, θα «βάζουν το χεράκι τους» και θα επέρχονται οι ισορροπίες. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα επόμενο βήμα στη σχέση σου, οι μέρες αυτές είναι καλές για προτάσεις…

Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Άρη στον τομέα της καριέρας σου δηλώνει ότι σε περιμένουν σκληρά ωράρια, αγγαρείες και ευθύνες. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι, αν μπεις στη δράση, θα έχεις θετικές εξελίξεις, έστω κι αν αυτές έρθουν μετά από πολλή προσπάθεια και πιθανόν σπάσιμο νεύρων. Μην ξεχνάς ότι έχεις στο πλευρό σου τον Κρόνο που θα φέρει την καταξίωση ενώ, τώρα οι συνεργασίες σου σιγοντάρονται από τον Ήλιο και την Αφροδίτη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής στον Ζυγό με διευκολύνει στο να συνάψω οικονομικούς διακανονισμούς, να κάνω τις απαραίτητες συζητήσεις και να βρω διεξόδους σε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/EBDOMADIAIES/