MEDIA

«Έβαλαν βόμβα στο σπίτι μου»! Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη;

Ποιος απειλεί τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Η αποκάλυψη ότι η δαιμόνια αστυνομική ρεπόρτερ, που καθηλώνει τους τηλεθεατές αναζητώντας «Φως στο τούνελ», πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ και κατήγγειλε ότι την έχουν βάλει στο… σημάδι και παρακολουθείται από αγνώστους που θέλουν να της κλείσουν το στόμα, συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

 

 

Η Αγγελική είναι σίγουρη ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και παίρνει τα μέτρα της για να προστατευθεί. Δεν την πιάνει πανικός. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι απειλούν τη ζωή της. Έχουν προηγηθεί και άλλες που πάντως δεν τη λύγισαν κι έφτασε τις υποθέσεις που ερευνούσε και είχαν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος.

Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, έπειτα από διαπίστωσή της ότι βρισκόταν υπό τη στενή παρακολούθηση αγνώστων. Ένα ύποπτο αυτοκίνητο έκανε την εμφάνισή του έξω από το σπίτι της και την έβαλε σε υποψίες. Το μαύρο αμάξι με τα φιμέ τζάμια μόνο απαρατήρητο δεν μπορούσε να περάσει από την Ελληνίδα «Μις Μαρπλ», η οποία αντιλήφθηκε, με την εμπειρία που διαθέτει τόσα χρόνια, ότι οι επιβάτες του παρακολουθούσαν την κάθε κίνησή της.

Πολλοί θα είχαν ταραχθεί με τη διαπίστωσή της. Εκείνη όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της και μάλιστα κράτησε τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου. Όταν διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν πλαστή, ήταν σίγουρη πλέον ότι κάποιοι την έχουν βάλει στο μάτι και θέλουν το κακό της. Έτσι πήρε τα μέτρα της και κατήγγειλε το γεγονός στη ΓΑΔΑ.

Το παγιδευμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να συνδέονται οι απειλές με την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου πριν από τρία χρόνια, η οποία θα εκδικαστεί τον Ιανουάριο σε δεύτερο βαθμό. Η Νικολούλη όχι μόνο έκανε συνταρακτικές αποκαλύψεις στις εκπομπές της, αλλά είναι και η βασική μάρτυρας κατηγορίας, αφού μετά από δική της έρευνα είχαν βρεθεί ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του άτυχου Μάριου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος καταγγέλλει σε βάρος της απειλές κατά της ζωής της για τη συγκεκριμένη υπόθεση, γεγονός που την έχει θορυβήσει.

Όπως είχε θορυβηθεί πολύ όταν είχαν βάλει βόμβα στο σπίτι της, αφού με τις έρευνές της είχε μπει στο μάτι πολλών και θέλησαν με αυτό τον τρόπο να τη σταματήσουν! Η αποκάλυψή της τότε είχε προκαλέσει μεγάλο σοκ. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της. Ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα κατά της ζωής της, που όμως δεν στάθηκε ικανό για να κάνει πίσω. Συνέχισε κανονικά το ρεπορτάζ της.

«Όλοι με ρωτούν γιατί δεν φοβάμαι. Μήπως έχω άγνοια κινδύνου; Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν, για να αναφέρει στη συνέχεια ότι παρά τα όσα συμβαίνουν εκείνη δεν πρόκειται να κάνει πίσω: «Μου έχουν τύχει πολλά αλλά δεν με λύγισαν». Έτσι και τώρα είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος.

Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο YES που κυκλοφορεί από Τετάρτη 21 Οκτωβρίου