MEDIA

Λάκης Λαζόπουλος για το Plan B: Τρία ευρώ ένα τάλληρο

Διάβαζα χτες τα σχόλια κάτω απ” τα γραφόμενα μου.

Και χάρηκα γιατί όλα μα όλα είχαν και χιούμορ και σκέψη και ένα επίπεδο που να μπορείς να συζητήσεις αντίθετες απόψεις. Πολύ το χάρηκα.

Διάβαζα λοιπόν που ο Αλέξης πούλησε τον Βαρουφάκη. Δεν κάνω την ίδια   εκτίμηση.
Παρακολουθεί κανείς τις δηλώσεις του Βαρουφάκη και βγάζει τα συμπεράσματα του.»Μου έδωσε εντολή ο Αλέξης για να ψάξω τον δρόμο της δραχμής.»
Χοντρικά τα λέω ε;;
«Δεν έκανα τίποτα μόνος μου»
Κι ύστερα στο ηχητικό που ακούμε:
«αν το ισχυριστείτε θα πω δεν το είπα»
Δεν δείχνουν αγάπη και εκτίμηση σ” αυτόν που τον εμπιστεύθηκε.
Ή λαθεύω;;
Ποιος πούλησε ποιον, αν κανείς δεν πούλησε κανέναν ,αν κάποια πληροφορία είχε ο Τσίπρας και πήρε απόφαση να απομακρύνει τον Βαρουφάκη , ή ακόμα κι αυτό που λες εσύ φίλε μου ότι ο Αλέξης τον πούλησε και κάνει τον Αλέκο, ας δώσουμε λίγο χρόνο στην ιστορία να μας πει τι απ” όλα έγινε. Γιατί τώρα μιλάει μόνο ο Γιάνης. Και μετά μαζί σου αν έχεις το δίκαιο.

Η εισαγγελία Αρείου Πάγου διέταξε προκαταρκτική έρευνα για το ότι ο Βαρουφάκης είχε και Ρlan B . Ξεπερνάει όλα τα όρια του Παραλογισμού. Δηλαδή υπάρχει νομοθεσία που λέει ότι σε  κάθε υπουργείο πρέπει να έχει μόνο PLAN A?
Ότι απαγορεύεται ως χώρα να μελετάς τι θα γίνει σε περίπτωση  επιστροφής στο εθνικό νόμισμα και μάλιστα ως PLAN B , όταν για τον Σόιμπλε είναι PLAN A.

Με την κίνηση αυτή η Εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι η Εθνική κυριαρχία ανήκει στους Γερμανούς. Εμείς  έχουμε δικαίωμα μόνο υπογραφής και συμφωνίας. ΠΛΗΡΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

ΤΩΡΑ γιατί έγινε αυτό;
Είναι απλό. Βγήκε το σκάνδαλο για τα εκατομμύρια του ΚΕΛΠΝΟΟ που δόθηκαν σε δημοσιογράφους. Κουνήθηκε φύλλο στην δικαιοσύνη;
Όχι.
Αυτή ήταν λοιπόν  η απάντηση των δημοσιογράφων  στην κυβέρνηση  για το ποιοι κάνουν κουμάντο στην δικαιοσύνη.
Το έλαβε το μήνυμα το Μαξίμου;

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Μ” έναν τρόπο. Και μ” έναν τρόμο.

ΜΕ BLANKO  σβήστηκαν τα ονόματα των δημοσιογράφων που ήταν στην υπόθεση της Siemens. ΠΟΤΕ δεν μάθαμε τα ονόματα των δημοσιογράφων που πλήρωνε το ΔΝΤ. ΠΟΤΕ δεν μάθαμε ποιοι δημοσιογράφοι συνεργάζονται με την ΕΥΠ , ποιοι πληρώνονται με μυστικά κονδύλια ,ποιοι εκβιάζουν, πως ανοιγοκλείνουν υποθέσεις.
ΠΟΤΕ δημοσιογράφοι ανακατεμένοι σε κανένα σκάνδαλο. ΠΗΓΕ κανείς να απολογηθεί σε ανακριτή για την ακραία μαύρη προπαγάνδα, επιπέδου επταετίας, κατά την διάρκεια διεξαγωγής δημοψηφίσματος. ΟΥΔΕΙΣ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πρέπει να καθαρίσει μάλλον τ” αυτιά  της , γιατί ακούει μόνο δημοσιογράφους. Ψέματα, ακούει Άδωνη και Βορίδη. Εκτός ελάχιστων δημοσιογράφων της τηλεόρασης πάντα, οι περισσότεροι αναπαράγουν ακροδεξιά λογική. Δηλαδή, αν ο μη γένοιτο, ερχόταν ποτέ δικτατορία στον τόπο δεν τους αλλάζεις. Έτοιμοι είναι. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Χαλασμός στον Σύριζα. Ο Λαφαζάνης σήκωσε την σημαία του αρχηγού, οι 53 λένε τα δικά τους, οι 39 στη  Βουλή, κάθε μέρα ακούς υποδιαιρέσεις του Σύριζα. ΜΙΑ  ομάδα έτσι , μια ομάδα αλλιώς , ας χωριστούν σε ενδεκάδες να κάνουν και πρωτάθλημα.
ΕΧΕΙ βγάλει ο καθένας την πραμάτεια του και την πουλάει .
ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ PLAN B.
ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΤΑΛΛΗΡΟΟ! Καλέ κυρία πάρτε!

Μ” έχει πιάσει ανησυχία τώρα μήπως υπήρχε PLAN C.
Ωχ! σε μια τέτοια περίπτωση δεν το γλιτώνει το εκτελεστικό απόσπασμα ο Βαρουφάκης. Μα τώρα επιτρέπεται τα υπουργεία να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις , όταν έχεις τον ΓΕΡΜΑΝΟ που σκέφτεται για σένα.
Ε, όχι Λοιπόν, δεν βράζουμε στο ίδιο ΛΑΦΑΖΑΝΙ.