MEDIA

Λάκης Λαζόπουλος: Σου κυβερνώ το σόι!

Ο Ψωμιάδης έκανε την καρδιά του πέτρα και δεν θα πάει για αρχηγός της ΝΔ.
Ο Άδωνις πάλι δεν λέει να αποσυρθεί. Είναι φοβερό πράγμα η μη συναίσθηση.
Ο κατά τύχη νεοδημοκράτης θέλει να ηγηθεί.

 

Με τρομάζει εξαιρετικά η λανθασμένη αυτοπεποίθηση. Ο όρος τηλεψυχώσεις δεν έχει ακόμα μπει δυνατά στην ζωή μας. Κι όμως στο μέλλον θα υπάρχουν κέντρα απεξάρτησης τηλεπαραθηράκηδων. Τα τηλεοπτικά πρεζάκια που αν δεν πάρουν την τηλεδόση τους , δεν υφίστανται.

Παρέμβαση του Κωνσταντίνου Καραμανλή του μικρού και του υιού Μπακογιάννη.
Θέλουν τον Μειμαράκη για αρχηγό.
Διότι αν βγει ο Τζιτζικώστας πότε θα πάρουν σειρά αυτοί;
Κυβερνώ το σόι μου !! που λέμε.
Και ο μεν υιός Μπακογιάννης έχει πολιτικά χαρακτηριστικά, ο μικρός Καραμανλής μ”  αυτό το στρογγυλό κρεμώδες πρόσωπο του μεγαλομπεμπέ, είναι αστείος για πολιτικός.
Όταν δε ανοίγει το στόμα του, να πει τα όσα του γράφουν, γελάν κι οι καλιακούδες.
Οι Εποχές αλλάζουν. Όσοι επιχειρήσουν να ζήσει η Ελλάδα σε παλιούς χειμώνες και σε παλιές νοοτροπίες θα βρεθούν προ τετελεσμένων. Η κοινωνία το “σκασε. Δεν υπακούει σε Πρετεντέρηδες και Πορτοσάλτε. Αυτοί από καιρό έχουν περάσει στην κωμική ειδησεογραφία.

 Ο Πορτοσάλτε που πρωτοσάλταρε με τα αποτελέσματα των εκλογών, μοιάζει να είναι τρίτος ξάδερφος της γνωστής οικογενείας Ντάλτον!  Έχει τόσα νεύρα, ο καημένος ο δεξιομανής, που θα σκάσει στον αέρα καμιά μέρα απ”  τα νεύρα του που οι βλακώδεις απόψεις του δεν γίνονται κατανοητές. Δεν ακούει άνθρωπο δε ο παπαρολόγος. Επαναλαμβάνει αυτές τις γνωστές φράσεις των εγκάθετων της δημοσιογραφίας.

Είναι η άποψη μου, μπορώ να έχω άποψη;
Μπορώ να ολοκληρώσω την ερώτηση μου;
Αν σας ενοχλεί η ερώτηση μου , μπορείτε να μην απαντήσετε αν θέλετε.
Εγώ διευθύνω την συζήτηση, εγώ σας δίνω τον λόγο, δεν σας έχω δώσει τον λόγο
Δεν έχω καθόλου χρόνο, μακάρι να είχα χρόνο, ο χρόνος της τηλεόρασης είναι περιορισμένος, θα έχουμε την ευκαιρία κι όλη αυτή την ώρα ο άλλος πασχίζει να μιλήσει.

Οι δημοσκοπικές εταιρείες έτοιμες για τον καινούργιο κύκλο εγκάθετων δημοσκοπήσεων.
Τώρα θα αρχίσουν οι δυσαρέσκειες για το έργο της κυβέρνησης σιγά-σιγά, πως θα ξοδέψει το πολιτικό του κεφάλαιο ο Τσίπρας , για τη Νέα Δημοκρατία κάνα γκάλοπ που βρίσκεται σ”  αυτή την διαδικασία,  μπα;
Ποιον θέλουν οι νεοδημοκράτες για αρχηγό;
Μπα;
Να αποφασίσει πρώτα το σύστημα ποιον θέλει για υπηρέτη του και μετά θα δώσει την εντολή στις δημοσκοπικές και μετά αυτές ξέρουν την δουλειά τους.

Τελικά ο Μειμαράκης τι θα κάνει;; Πρέπει να δέχεται τρελή πίεση. Σε κάθε περίπτωση στις εκλογές τα πήγε καλά. Χωρίς αυτόν η ΝΔ θα ήταν στα πατώματα. Δεν συνετρίβη η παράταξη. Απο δω και μπρος όμως έχει όλα τα φόντα να οδηγηθεί σε συρρίκνωση. Μετά από 4 ήττες και τέτοια αρχηγομανία όλα μπορούν να συμβούν.
Διότι το όχημα τα φτυσε!

Στο βάθος Τζιτζικώστας. Θα παλέψει η  εποχή με τους παλιούς τσαγκάρηδες.
Να δούμε .Θα νικήσει η εποχή ή οι τσαγκάρηδες;

πηγή : altsantiri.gr