MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου: Στη θέση της Δέσποινας Βανδή στο J2US ως guest κριτής

Πρεμιέρα κάνει προσεχώς το J2US και η Σίσσυ Χρηστίδου θα βρεθεί στη θέση της Δέσποινας Βανδή, ως guest κριτής.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Breakfast@Star, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εμφάνισή της στο σόου του Open λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, ναι, ναι, θα ραφτώ, θα κάνω… γιατί ξέρεις στα πρωινά δεν μπορούμε να βάλουμε τέτοια. Θα βάλω τα ωραία μου, μακιγιάζ, μαλλιά, όλα αυτά και θα πάω».

«Δεν είμαι εγώ γι’ αυτά. Έτσι, για να πηγαίνω για καμιά φορά. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με αυτό που κάνω, αυτό θέλω να κάνω. Δεν ονειρεύομαι βραδινά και τέτοια. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου, τη βρίσκω πάρα πολύ δημιουργική κι είμαι πολύ χαρούμενη», ξεκαθάρισε για το αν θα παρουσίαζε κάποια βραδινή εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όπου μετά και την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην είναι στην επιτροπή, αποκάλυψε ότι σε κάθε live θα υπάρχει τέταρτος κριτής-guest.

πηγή: instyle.gr