MEDIA

Τί μας περιμένει μετά την… καραντίνα στις Άγριες Μέλισσες – Ποιος ζητάει σε γάμο την Δρόσω!

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει λόγω καραντίνας, αλλά η «ζωή» στο Διαφάνι… συνεχίζεται, με τις εξελίξεις που έρχονται να είναι καταιγιστικές!

Βασικό πρόσωπο των επόμενων επεισοδίων θα είναι ένας υφασματέμπορας ο οποίος θα έρθει στο Διαφάνι και θα αλλάξει τα πάντα!

Πρόκειται για τον Ιορδάνη, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Είναι ένας δυναμικός και όμορφος άνδρας που βλέποντας τη Δρόσω γοητεύεται. Και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν. Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της εκμυστηρεύεται τα συναισθήματα του. Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί.

Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίσει να του πει την αλήθεια, πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα και εκείνος είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτό τον τρόπο το παιδί αποκτά πατέρα.

Μάλιστα σε δεύτερο χρόνο θα δούμε να εμπλέκεται και η Ελένη, καθώς ο υφασματέμπορας της λέει τις προθέσεις του και εκείνη συμφωνεί απόλυτα με το συγκεκριμένο σχέδιο.

Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη δίνει την ευκαιρία που της ζητούσε ο Θωμάς. Την ίδια ώρα ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας ζητά χρήματα απ’ τον Δούκα για να μην ανοίξει το στόμα του.

Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού. Την ίδια ώρα η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθεια του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον καθηγητή και πολέμιο της απαλλοτρίωσης που εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει κόκκινο. Παράλληλα το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών, καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω. Την ίδια ώρα η πλούσια οικογένεια θα δεχτεί για ακόμα μία φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών της.

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας. Ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα από το χωριό όταν θα πιαστεί στη φάκα από τον Προύσαλη. Ομως ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όρια του.

Στο μεταξύ, ο Κλεομένης αποκαλύπτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Και ενώ η σχέση των δύο ανδρών ολοκληρώνεται ερωτικά, η Πηνελόπη βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη και εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά για τα οποία κατηγορεί τον άνδρα της. Η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άνδρα της. Επιβεβαιώνοντας τις προτιμήσεις του συζύγου της η Πηνελόπη ζητά διαζύγιο από τον Κλεομένη και μάλιστα με τρόπο που σοκάρει τους Σεβαστούς. Σε μια οικογενειακή συνάντηση η Πηνελόπη, απευθυνόμενη στον Κλεομένη, του λέει: «Εγώ αγαπώ τον Μελέτη, σήκω και φύγε. Δεν σε θέλω στη ζωή μου».

Τέλος, η Ανέτ μαθαίνει πως γιος της είναι ο Μελέτης και κατηγορεί τον Δούκα. «Πήρες τον γιο μου και τον έκανες δούλο σου». Η σχέση μεταξύ των δύο αδελφών θα δοκιμαστεί πιο σκληρά από ποτέ.

Πηγή: Tv Έθνος.