ΠΑΡΑΞΕΝΑ

53χρονος ψάχνει γυναίκα συγκάτοικο και γίνεται viral

Γυναίκα συγκάτοικο ψάχνει ένας 53χρονος στην Τζόρτζια των ΗΠΑ ο οποίος αποφάσισε να αναρτήσει μία αγγελία στην ιστοσελίδα Craiglist. Ωστόσο, οι απίστευτες απαιτήσεις του έκαναν τους αναγνώστες να μείνουν άφωνοι, μόλις την διάβασαν.

 

Ο 53χρονος Αμερικάνος μένει από το 1967 στο ράντζο «Marietta property» το οποίο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, αυλή, δύο μπάνια και γι΄αυτό θέλει να έχει μία γυναικεία συντροφιά σε αυτό το μεγάλο σπίτι.

Η υποψήφια συγκάτοικος δεν θα πληρώνει ενοίκιο, λογαριασμούς ή φαγητό, αλλά θα πρέπει να διαθέτει τα εξής προσόντα: Να μην είναι καπνίστρια, να μην πίνει ούτε να είναι χρήστης ναρκωτικών, να μην έχει τατουάζ ή piercing, να μην είναι ασθενής, να μην εκκρεμεί εις βάρος της ένταλμα σύλληψης και να φορά ρούχα από το νούμερο 48 και κάτω.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του, γράφοντας στην αγγελία πως είναι ένας τρυφερός  53χρονος συνταξιούχος, που του αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά, είναι συντηρητικός χριστιανός, υποστηρίζει την οπλοκατοχή, αγαπά τους περιπάτους, δεν θέλει παιδιά ή κατοικίδια, δεν πίνει, δεν κάνει cyber sex ούτε σεξ από το τηλέφωνο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 53χρονος ήταν πολύ ειλικρινής και γι΄αυτό έλαβε πολλά μηνύματα γυναικών που τον επαινούν για την τόλμη του.