ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αν θες προαγωγή πρέπει να κάνεις σεξ!

Θέλεις να πάρεις αύξηση αλλά δεν τα καταφέρνεις; Δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται από τα αφεντικά; Τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι με τη σεξουαλική σου ζωή. Ή μάλλον όχι γενικά "κάτι" αλλά ειδικά: να της βάλεις φωτιά!

 

 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα που έγινε σε 7.500 Έλληνες, όσοι κάνουν πάνω από 3 φορές την εβδομάδα σεξ (με τον σύντροφο τους – διευκρινίζουμε) έχουν υψηλότερες αποδοχές από όσους δεν κάνουν και τόσο συχνά. Αν θες και ποσοστό, μιλάμε για 4.5% περισσότερα χρήματα!

"Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι όσο πιο χαρούμενοι και γεμάτοι είναι οι άνθρωποι στη ζωή τους, τόσο πιο παραγωγικοί και επιτυχημένοι θα είναι στη δουλειά τους, κάτι που μεταφράζεται σε υψηλότερους μισθούς" σημειώνει ο επικεφαλής της έρευνας.

Βέβαια, τώρα πολύ σωστά αναρωτιέσαι, μήπως απλά οι πιο επιτυχημένοι έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ. Δηλαδή, μήπως η επαγγελματική επιτυχία οδηγεί σε πολύ σεξ και όχι το αντίστροφο. Σε καταλαβαίνουμε, αλλά μέχρι στιγμής δε μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα.

Παρ' όλα αυτά, μπορείς εσύ να δοκιμάσεις να κάνεις συχνότερα σεξ και να δεις μόνη σου. Αν μη τι άλλο, εκτός από την προαγωγή, έχεις ένα σωρό άλλα να κερδίσεις.

πηγή : ladylike.gr